ustam sert haraketler sürekli coni amcalardan çıkıyor çin neresinde kalıyor bu işin
sistem amerikadan yürüyorsa ozaman askeri dışındada ekonomik sistemde onların keyfine kalmış
ustam sert haraketler sürekli coni amcalardan çıkıyor çin neresinde kalıyor bu işin
sistem amerikadan yürüyorsa ozaman askeri dışındada ekonomik sistemde onların keyfine kalmış
yattı, bugün baht yok.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ustam sp ve altın için yükselen alçalan dedinizya
gramda her hafta 1 gram gerilemişiz
(98,5-95) ( 97,5-94) bu hafta 96,5-93 muhtemelen haftaya salıya kadar 95,5-92 yaparız![]()
Ticaret Partneri.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bir piyasa elini bu kadar güzel belli edermi?
13000 altı üstü tek nokta.
Jelibon.
Şut direkten döndü.
Şimdi öküzler kontratağa çıkıyor.
Ayu senas içinde iki penaltı kullandı atamadı.
Seans sonunda belli eder elini.
Bundan sonraki günler 13000 altı üstüdür bu piyasa. Aslında zaten hep öyleydi.
Jelibon.
Bana göre bunu da bugün yapmaz, cumaya tarım dışı var, 13000 i kıracak o gün kırar.
Tepecekmi gerçek anlamda o gün teper.
Jelibon.
OF-OF-OFFFF
GAP lar meydan savaşına çıkmış.sarışını tavlayan kendisine çekecek
ndx.
aşağıda vadenin önünde kısa olacak. Kısa vade sat.............................
jel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri