bu arada kafalarda soru işaretleri kalmaması açısından.....intraday trade te statik analizi bilecen...dinamik analizi uygulayacan.....kısaca böyle....![]()
bu arada kafalarda soru işaretleri kalmaması açısından.....intraday trade te statik analizi bilecen...dinamik analizi uygulayacan.....kısaca böyle....![]()
bende yeniyim burda ama sayın jelibon ve rex üstada saygılarımı sunuyorum.diğer arkadaşları fazla tanımoyrum.onlara burdan saygılar
pariteye gelince bir kere çarpıldık.ama daha büyüğünü bugün bankada çarpılıyordum.yanlış özel kur bağladım.allahtan parite yukarı gitti.forex te zarar ettim ama eğer tersi olsaydı 2 maaş gitmşiti.
hazineden hemen iptal ettirdim ama 1.3010 dan 1.3080 e bir anda gittiği için bizim işlem zarar yazmadı.
tersi olsaydı forex te 100 dolar kazanacaktım ama 2 maaş gidecekti
her işte bir hayr var derler.bu öyle olsa gerek
ik defa zarar ettiğime sevindim.karasu da pusuya yattım bekliyorum
üstad iflas belgesini kargodan iptal ettirdim
hehehehhe
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
63.4 kırmısınız sn jelibon yeni hedef nireydi sizin iş yerinde olduğumdan okuyamadım faiz indirimide olmuş dow nedense bir türlüde kıramadı 585 çarpıp çarpıp çarpılıyor sanki düzeltmeye gidecek sizce
buradan Sn kuzu ya özür ...onu unuttum...beraber omuz omuza çok savaştık spot ve vob ta :
derslerden kalan bazı şeyler :
edilgen beyin olma...beynine mukkayet ol....
stop yok....riski yönetmeyi bilecen....
korkuyu kusacan....
terso olucan....sürüye katılmak yok...![]()
edilgen beyin olma...beynine mukkayet ol....
stop yok....riski yönetmeyi bilecen....
korkuyu kusacan....
terso oucan....sürüye katılmak yok...[/quote]
işte bunlar tam benlik.tam beni tarif etmişsiniz rex üstad.teşekkürler.stoplu çalışmam.bildiğimi yaparım.korkmam.sonuna kadar giderim.hele korktuğumu hiç belli etmem.riske gelince işte orda süperim
hehehehehe
passat
Sn passat,
o halde sen büyük yolu kattetmişsin....kalmış > risk yönetimi....onu da harmanla biraz...faidesini göreceksin....ustadlardan bunu öğrendim![]()
risk management >>> bu konuyu biraz internette araştır...feleğin şaşar....![]()
karasuda 74.80-90 arası kısa yapmak için uygun olabilir
bence tabiki
passat
beyaz çizgiye dikkat, 1.2993 te,
1.299x 1.3066 kırılırsa vermiştim, önce yaptığım günlük analizde durumu izah etmiştim, şimdi başka bir noktadan yaklaştım, 1.2993 çıktı bu günlükte dip, burası kırılırsa ve altında kalınırsa bütün pyler için çok rahat döndü diyebilirim, görüşüm ise burası kırılmayacak, hatta trende yeni giriyor, onun için 1.299x larda görürse eğer daha önce dediğim gibi gerilemeler alım fırsatı dır,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu gerilemeler 1.3066, 1.3036, ve 1.2993 tür, bunu 1.299x diyelim, 1.299x kelepir dir,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri