Hatırlayın bunlar için aylar önce kritik 26 haftalık döngü şubat ya dibe ya tepeye gelecek demiştim.
Ocak dibe geldi, şubat neye gelir o zaman?
Jelibon.
Hatırlayın bunlar için aylar önce kritik 26 haftalık döngü şubat ya dibe ya tepeye gelecek demiştim.
Ocak dibe geldi, şubat neye gelir o zaman?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1. Piyasa longsa short olamazsın.
2. Piyasa longsa düşüşler alım fırsatıdır.
3. Senaryolar nedir? Şimdi şubata bakacğız, unutmayın yorum yanılır tarih yanılmaz. Kendi yorumunuzu kendiniz yapın.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Günlük Tarihler 18-20 Ocak, 27-30 Ocak, 2-3 Şubat, 8-9 Şubat, 13 Şubat, 17 Şubat, 24-27 Şubat.
Haftalık Tarihler 6 Ocak, 17 Ocak, 4-6 Şubat, 14 Şubat.
Uzun vadeli Tarihler 28 Aralık-3 Ocak bir sonraki 28 Mart-4Nisan.
Mart ayı Tarihleri
Haftalık Tarihler: 12-13-16 Mart
Günlük Tarihler: 9 mart, 13-14 mart, 16-19mart.
Jelibon.
Günlükte gördüğünüz 8-9-13 şubat
Haftalıkta gödüğünüz 14 şubat
Trend değişiminin birleşme yeridir.
Jelibon.
Bir grupta 2-3-4-6 var görüldüğü gibi.
Jelibon.
Senaryo 1.
2-3-6 şubat tepe yaparsa 10-14 e geri çekilir. 10-14 de alırım.
Jelibon.
Senaryo 2:
Fiyat 2-3-6 rallileyip ama tepe yapmayıp 10-14 e de yükselirse burası şubatın ayının tepesi olur.
Jelibon.
Çok basit birşey yapıp basit bir indikatör koyacaksınız yanına.
Slope olur, full stoc. olur.
Sinyale uyacaksınız.
Tarihte biliyorsunuz.
Hala beceremiyonunuzmu? Kapatın hesabı.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri