şu anda 1.875 görüyorum
ulen bizim mb haftasonundamı müdahale ediyor
çöldeki deve olduk vallahi
passat
şu anda 1.875 görüyorum
ulen bizim mb haftasonundamı müdahale ediyor
çöldeki deve olduk vallahi
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
dolar/ tl , borsa elele düşüş.
bazılarının beklediği gerçekleşiyor, buna uğraşıyolardı zaten başarmak üzereler neredeyse.
sorun yok bence parite 1,26 civarından yukarı yapacak 1,3200 seviyelerine kadar, ordan sonrasına bakıcaz, yalnız paritede 1,2669 civarı birde trend desteği geçiyor. 1,2669 danda yukarı düşünülür.
Bizim borsadada bi boğa tuzağı var anlaşıldı, seri aşağıya seri yukarıya v formasyonu şeklinde. saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
vay be, parite 1,2666 dan dönmüş, noktaya yakın dönüş olmuş![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
boru değil değil boru.
sanal.
http://www.voborsa.com/forum/showthr...503#post372503
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gerçek.
Jelibon.
sp.
Jelibon.
Jelıbon abı altın gumus alalım mı?yoksa tekrar asagılara sarkacak mı?1400-1480 aralıgına gelırmı spot?
15 dakkalık.
Jelibon.
Şimdi spden geldik önce,
bir barut atmayan deli dedik, atıldı,
Buralara geldi,
935 diyorlardı,
Önce 1250 geçer dedik,
geçti.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri