amma birebir gitti vix düştü altın düştü.
likiditeden düşseydi böyle olmayacaktı.
iyi verilerden düşen vixe altın birebir uyum sağladı.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=19398
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=19387
oldimi oldi.
Kralı gelsin böyle birşey göstersin vixde sonrada gösterdiği olsun.
HODRİ MEYDAN.
Jelibon.
bu vixe endeks ayudan kazık yemiştir.
Çoktan 1300 üzerinde olmalıydı.
Belki yılbaşı belki uyumsuzluk orasını bilmem.
Jelibon.
Bu durumda iki düşünce oluşur.
Ya herkes ayu ve vix buralara düşmüşken kimse inanmıyor. Uyumsuzluk etki edecek ve düşüş gelecek ama orada soru yine aynı? Nereye satacak? 30-35 vixemi? Sonra ne olacak?
Ya yeni bir öküz piyasa başındayız.
Jelibon.
Öküz tezine bir katkıda şu fikir:
ayu piyasada olsak ayu rallileri daha sert olurdu, burada her gün az az gidiyoruz.
SİGA SİGA. Geçmişte hatırlarsınız 57 gün falan yükselişleri. Kaç kere göstermiştim.
Bakın bunları yazıyorum beyin cimnastiğidir, sayımım ortada.
%1-3-5 yukarıya 28 veya 6 eksi artılarda yükseliş bitmeli.
Ama sonra benim sayıma gelecek vixin aslında buralarda olmaması gerekir.
Şu tepe bitince göreceğiz bu işi anca.
Jelibon.
tüm yıl noel baba çağırdılar.
noel baba ne zaman gelir burada yazılıydı.
selim şimdi anlatıyorda aklıma geldi.
Jelibon.
vix.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri