Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Oewler
1291
1261
1240 (geldik)
1222
1187 (son zamanların desteği)
1176
1168
1146
1136
1107
1090 (kapanış bazında kırılmama, 1075 e sarkış ve dönüş) (3-4 kasım)
1058
1041
1032
1018
1007
İsteyene dikeyden.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tradede tek gerçek papatyadır.
Burada son iki verilen fibo pencere
23 eylül-3 ekim, 3 kasım noktasal borusal kapanış düşüğü ayuya hata yapıyon ayu kavırma olacan yiycez seni o pşsikolojide ve ardından verilen
ikinci fibo pencere 23-31 ekim,
onlarca haber, yandık bittik kül olduk, avrupa,mavrupa, veri meri, manipilasyon, mala , pala,
sonuç:
1075-1293 tam tamına
218 puancıktır.
GERİSİ TEFERRUATTIR, PALAVRADIR.
Dönün durun daha.
Jelibon.
Tr olayına girmiyorum 4 tane değer yazdık bütün kapanışlar oldu bu değerlerde nerdeyse.
6.08 yeter. Altı üstü.
Jelibon.
Şimdi
bu yükseliş dediğim gibi zaman açısından biraz orantısız oldu yanlış anlaşılmazsın yükseliş 4 ekim dibe gelince bağırdı ve bir sonraki papatyaya geldi, önce verilen ilk bradley %2-3 düşüp dönebilir dedik yukarıya alım fırsatı olur dedik buralara geldi.
Şimdi orantısızlık 5 ay düşüşe 4 hafta yükseliş.
Burada bu tüm hareket a yukarı olabilir. Öngörülen 23-31 tepesi nde a yukarı biter.
11 kasım b aşağının dibi olur.
Ve yukarı devam eder.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri