ndx 15 dakikalık.
Jelibon.
ndx 15 dakikalık.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ndx alternatif triangle.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Beklenildiği gibi c, a yı geçecekti.
Geçti.
Orada 15 dakkalıkta 1116X ile 1128X arasında boşluk var.
Dow diğerlerine göreceli güçsüz kaldı.
Aynı yere spde 1170-1190 arasında TAM DEĞER SİZ BAKIN BEN TAHMİNİ SÖYLÜYORUM.
1204 GEÇİLİRSE 1-2, 1-2 YATAR.
Geçilmedikçe 3,3,v,1 düşüş gelecektir.
1136 altında teyidini alır.
1204 üzerinde sayım değişir. Aşağıda truncate 5 e geri döner. O halde iv yukarı kompleks yapıda ilerliyor demekdir.
Jelibon.
Şimdi 8 agu papatyası 17 agu papatyasıyla birleşip tek tarih yapacak dedik.
Sonraki tek papatyada 11 kasımdı bilindiği gibi.
3 ay bir süreçti bu.
1 ayı geçtik ne kadar uzun geliyordu başta.
nerdeyse yarısı bitti.
Belliki burada bir yukarı trend ve bir aşağı trend olacak bu iki tarih arasında belkide üçüncü trendde olacak.
Bunun ilki beklenildiği gibi yukarı oldu ama
bittimi bitmedimi hala tam anlayamadık.
Bittiğinde ki 11 kasımda biteceğini düşünmüyorum araya ya 31 aguyu aldı yada bilinmeyen bir tarihi alacak.
Bakalım seyre devam.
Jelibon.
Bugün kapanış itibarıyla
orta vade indik nasdaq flate çıktı.
sp satta devam.
Burada 8 agu dibinden sonra sp önce flate ve sonra ala, nasdaq ise sadece flate çıkıp fake atmıştı.
Şimdi nasdaq flate çıktı yine.
Fiyatın teyid atmadığı sinyaller ama genede oluşan sinyal değişikleri, iki gün önce verdiğim 1100-1240 arasındaki 8 agudan 1 ay üzerindedir süregelen kapanışları teyidler nitelikte.
Piyasa pis sıkıştı.
Bu sinyallere uymak zorunda değilim en azından tersinide yapmam kaybetmem.
Sinyal bir yerde pis tutacak, ancak tutana kadar belliki sinyal değişimleri sık gelecek.
8-10 aguya zaten satta gelmiştik. Sonrasında sp flat,al,sat ve flat sınırındayız.
Nasdaq da satta gelmişti, flat,sat şimdi flat.
Bakalım neler olacak?
İkisi ala geçerse daha sağlam oluyor. Ha uyarmıyım uymam belki ama tersinide yapmam.
Jelibon.
Yarın gündüz yokum, başarılar.
Jelibon.
Gapler kapanır. Güzel trade oldu.
Orta vade indik sp ve nasdaq al.
Almam ama shorttta olmam.
Hele bir elini belli etsin eylülde gördüğü en yükseği geçtiği an iv yukarı devam ediyor anlamına gelir.
Öyle bir lanetki gapleri kapatsada eylül yükseğini geçmedi.
Aşağıdaki 116X-117X-118X oewleri tuttukça yön yukarı olacak.
1231 a tepe, 1136 b dip, xxxx c tepe, c tepe burada 1231i geçecek ama 1258 i düşüşü geçmeyecek. Bütün bunlar 1204 geçildiğinde geçerli olacaktır ancak.
Papatya ne papatyaymış? 7 tem 8 agu full düşüş,
8 agu 1 ay 7 gün geçti hala en dip.
11 kasıma 8 agudan 1 yukarı 1 aşağı trend.
11 kasımda Jelibon jubile.
Alternatifi 11 kasıma tek yukarı trend.
İyi geceler.
Jelibon.
Önce 50 ho elbet altı üstü olur sonra
57650-57755 gap direnci.
58050-58100 direnç.
57755–59134 gap.
Sonra 20 haftalık.
Aşağıda 56800-56000-55700-55000.
Taktik hep basit 10 üstü long altı short. 10 ho her zaman bütün longların stopu.
Geçen ne yaptı? Sarktı 10 hodan kapamadı altında. Orada bir-iki gün beklersin hiç kaybın olmaz.
Jelibon.
Şimdi 12 eylül ay dönümü 72 saate düşmesi ve bu hafta diplemesi gereken altında beklenilen olmakta.
Ya burası tutar çünkü 34 günlüğü kapsar yada güçlü cycle darbe yer burada.
Altın 34 gümlük ho altı üstüdür.
Mevsimsel en iyi ayda olması gerekirken burada defalarca bahsedilen ağustos tepelerini sevmem konumundayız.
Eylülde yükseleceğimize ağustosta yükseldik.
Ay sonuna 15 gün güçlü cycle olmalı ama bu zayıflık devam ederse darbe yemiş olacak. 1-2-3 trade günü kapanışlar ay sonuna yönü anlatır.
Jelibon.
34 ho altı üstü.
12 eylül ay dönümü 72 saat 15 eylül bugündü.
Bugünden sonra güçsüzlük altında ayusal bir durumdur.
Yarın kapanışa bakalım.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri