E/D ve usd dikkatli gözlerden kaçmayacak 13 ve 34 haftalık holar kilittir.
Temmuzda parite dönüşü dedik.
Yukardan aşağıya geldi E/D.
Temmuz dip olabilir.
Usddede tam tersi tepe olabilir.
13-34 aynı yer stopla de alıcıyım, hedef 1.53.
Stop katidir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1.35 ise öküzlükten tam vazgeçme yeri olacaktır.
Usdde tehlike 77-78 üzerinde olur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
insider job Başka açıklaması yok İtalyan ticaret dengesi ve Euro Bölgesi ticaret dengesi Açıklanmadan Önce Uzun Poz aldılar ve Veriler beklentilerin üzerinde olumlu Açıklandı Tabi Yükselişin devam etmesi gerek.
Ahlaksız AvrupalılarBir de yankeeleri sevmezler Onlar daha ahlaklı
![]()
Usd ve E/D.
Jelibon.
Bugün altın
Altın trade ettiğimden beri çift ay dönümü inversionını ilk defa gördüm.
Burada kaç kere 4 taneyi arka arkaya dizdirdik.
Ancak ilk defa hem güçlüye terslik sonrada güçsüze terslik gördük.
Piyasa traderı ancak böyle avlayabilirdi.
Önce long olsan kazık yedin, sonra short olsan kazık yedin.
Neyse bunun olabileceğini burada belirttik ve çekimser kaldık.
Bunun olabileceği yaratılabileceği tek mevsim sonuçta yazdır.
Bugün altın
Dirençler 1592 -1602 ve 1612-1619.
Destekler 1567-1577 ve 1553-1558.
10-11 artı gün ardına ya ilk destek ya ikinci dip olacaktır.
Güçlü dönemdede bir şaşırtma yapsın artık şaşırmam. Ancak güçlü dönemde elbet önce güç kollayacağım.
15-30 Temmuz bakalım nasıl olacak?
Jelibon.
Bakın şuna kimsenin süphesi olmasın, burada altına bakarken kısa vadeli hareketlerle uğraşıyoruz, piyasa milletin sandığı gibi orta ve uzun vadede önemli değil kısa vadede önemlidir. Orta uzun vadede öngörüler zaten yanılmaz. Tabii tamamen ters düşüncelerin yoksa.
Mühim olan hep kısa vadeyi çözmektir.
Bizim altınla ilgili orta uzun vadede yükseliş haricinde bir görüşümüz yoktur, Altın orta ve uzun vadede uptrenddedir ve bunun bitmesine daha uzun yıllar vardır.
Kısa vadede nerede alım yapılabilirle ilgileniyoruz. iyi yerden alacağızki para kazanalım.
Jelibon.
Bugün Gümüş
Dirençler 38.75 - 39.06 ve 39.60-40.20.
Destekler 37.20 -37.60 ve 35.80-36.60.
35 üstü uptrend dedik hafta başı 4 birim gördü.
1/4 uzun vadede longum.
2/4 her iki destekde long olacağım.
Kanal 36 da ve yükseliyor. Kırılmadıkça uptrendedir.
Jelibon.
İmkb 63300-63400 noktasal borusal tak ara yok 62500.
Puan üstüne puanlar geliyor.
62500 altı üstüdür yani 21 ho altı üstüdür.
İki gün önceki dip hareketin 61.8 idir. (598XX-644XX)
Beklenilen 61.8 en kötü 78 den yukarı harekettir.
78 altında vazgeçilir.
78 bir önceki 78 ile 60700-60900 de birleşiyor.
Tabii illa 78 e değermi bilmem ama 62500 altında ve .618 altında ihtimal artrırır.
abc de gitsek 12345 de gitsek sadece tek dalga yükseliş, geri çekilme ardına ikinci yükselişi beklenilendir.
598XX mi önce görülür, 644XX mi?
644XX.
Jelibon.
İyi haftasonları.
Şu sayımlar haftasonu yayınlayabileceğim ancak.
Bugün opsyon cuma.
Vixi vermiyorum, vix bakın vix iyidir.
Bütün dönüşleri öncü olarak veriyor.
Endeks geriden gelerek uyum sağlıyor.
Şimdide aşağıdan yukarıya gidiyor, risksiz trader bb dışından içe dönüşte alır. Bunun alım kuralı 40 kere yazıldı burada.
Jelibon.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Uzman
Eur-Usd Paritesinde Alım fırsatları Tren kalkıyorAbd Verileri sonrasında...
Bankacılık testleri hikayeKötü sonuç çıkması Avrupa nın Borç para bulamaması anlamına gelir zaten şu durumda zor buluyorlar Bilmiyorum ama ben kötü sonuç beklemiyorum.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri