Futbolda şike iddiaları kapsamında Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu'nun tutuklanması üzerine bahsi geçen İstabul Büyükşehir Belediyespor ile oynanılan finalde kazanılan kupayı aklanana kadar Türkiye Futbol Federasyonu'na iade etme kararı aldı.
Beşiktaş bizi hiçbir zaman yanıltmaz.
Teşviğin şikenin arkasında Beşiktaş Jimnastik Kulubü durmadı durmaz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Beşiktaş Türkiye Kupası'nı iade ediyor!
Çarşı grubunun diğer takım taraftarlarını futbolda temizlik harekatına destek vermeye çağıran manifesto niteliğindeki açıklamasının ardından Beşiktaş yönetimi de bu gün aldığı kararla farkını ortaya koydu: Beşiktaş şike davası sonuçlanana kadar Türkiye Kupasını iade ediyor...
Beşiktaş şike davası sonuçlanana kadar Türkiye Kupasını iade ediyor..
Beşiktaş Asbaşkanı Serdar Adalı ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun , Türkiye Kupası Final maçı öncesi transfer teklifi yaptıkları iddiasıyla tutuklanmaları üzerine Beşiktaş yönetimi tarihi bir karar aldı.
Günün erken saatlerinden beri toplantı halinde olan Beşiktaş yönetimi. dava sonuçlanıp Serdar Adalı ve Tayfur Havuçtu aklanana kadar 2010-1011 Ziraat türkiye Kupası'nı federasyona iade etme kararı verdi.
Karar önümüzdeki saatlerde resmen açıklanacak...
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Büyük Beşiktaş Taraftarı.
Herkes Beşiktaşlı olamaz.
Beşiktaşlı olmak farklıdır.
Beşiktaş Farkdır.
Nasip olmaz herkese Beşiktaşlılık.
Beşiktaşın doğruları vardır, Beşiktaş o doğruları çiğnemez.
Çiğnemeye kalkanı dışlar.
Beşiktaş için varoluş kupa veya başarı varoluşu değildir.
Jelibon.
Dowda değişiklik yok.
12400 altında 12000 görülür.
12000'i görerek yada görmeyerek yeni zirve yapacaktır.
12400 altı üstü gitmeli ilk etapta.
Jelibon.
Gümüş.
34 ho güzel oldu aşağıda.
Jelibon.
Altın.
Gri dirence dikkat her değişte 34 haftalığa geri dönüş,
Bu sene olmadı.
Güç demek bu.
Jelibon.
Tabii iade edeceksiniz yarış atı vermekle olurmu bu işler.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
13 asker şehit.
Allah belanı versin pkk.
Jelibon.
Euro Usd Paritesinde EUR/USD'ı 1.4095'e kadar düşüren İsviçre Bankası UBS, düşürdüğü yerden alım yapıyorMUŞ ???
Bunu nereden öğreniyorlar doğruluğu nedir bilmiyorum ama Takip etmekte fayda var.
7 Temmuz kapanışı 12719,
8 temmuz 12657,
11 temmuz 12505,
12 temmuz 12446,
13 temmuz 12491,
14 temmuz 12437.
Sadece 7 temmuza gidişi bilmekle kalamadık, sonrayıda bildik.
7 temmuz sonrası kapanış düşükleri beklenildiği gibi devam ediyor.
Spde 1298, 1 işaretinin yeresi, iki sayımdan birine götürecek bizi.
Dowda 1 in yeresi (122XX)daha aşağıda, o yüzden kanala bakıyoruz onda.
12400 altı dikkat, 1298 altı ikinci ihtimale teyid alır.
Kanal kırılmış durumda, hergün yükseldiğinden kırım gerçekleşti.
3-4 trade günü bence bunu belli edecek. Cfd tehdit ediyor seans erteliyor olayı. 3-4 gündür zaten böyle.
Cuma, Pazartesi, Salı burası dip olarak tutacakmı tutmayacakmıyı ortaya çıkarır.
Burada hedefimiz dibi bulmaktan ziyade ay sonunda olan tarihe yönü bulmak.
Ay sonu ya dip olacak ya tepe, hangisi olacağıda buraya bağlı.
Piyasa bunun tüyosunu ne kadar çabuk verirse kafamızdaki fikir o kadar çabuk oluşacak.
Dün Nasdaq orta vadede flate çıktı, Sp %.70-%1 arası flate çıkar.
Tam yine son darbe yeresinde indik.
Vuracaklar yada vurmayacaklar.
Doğal ezbere bilindiği gibi 1303-1313 sınırları yada daha aşağısı.
1303-1313 bilhassa 1298 altında 1270 gibi bir yer.
Dowdada 12000 gibi. Tabii önce 12400 altı üstüdür olay.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri