ekonomist dergisi bile bizim seçimlere taraf oldu
ne kadar önemli bir seçimimiz varmış be
rant paylaşımına ortak olmak için seçimden önce taraf belirliyorlar
bu milletin bir kuruşunu bile peşkeş çeken,yiyen,dolandıran herkim olursa olsun hakkımı helal etmiyorum
bu yüzden de siyasete oldum olası karışmamışımdır
kul hakkından korkarım.benim günahlarım bana yeter.öbür dünyada birde başkalarının haklarının hesabını veremem
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
eyvallah passat kardeş..yaw vallah ben yazdıkça kaybediyorum....bu yüzden forumlara girmiyorum pek..yada gayret ediyorum..
altın dolar durdum şimdilik..gerçi tavsiye ediyordumm yine malum 1530 demiştim aylar önce..ve dolar 1630+11
hala geçerlidir..doları tedavülden kaldırsalar da bu dolar oraya gelecekama şimdi ama sonra..zaman!!!!bu yüzden dikattli olun TR de..
Hafta sonu Nevzat Demirde Kızımız Ecenin Anısına düzenlenen Beşiktaş dernekler arası futbol turnuvasındaydım.
5000 kişi vardı, Bugün Beşiktaş Türkiyede camia olmayı başarmış tek kurumdur.
Bakınız Tr birinci ligdeki teknik direktörler. Ertuğrul, rıza, samet, ziya, metin, şifo, ali, ulvi, gökhan, tvde sergen. Alpay nerdedir, tümer napar.
Beşiktaş ne bir burun ne bir lisedir.
Beşiktaş semttir.
Semt ise aşktır.
Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır,
NE MUTLU BEŞİKTAŞLI OLANA.
Passat sen yakınsın şu adanaspor başkanı bayrama bir kafa at versin ersanı Beşiktaşa.
''GÜLÜM BENİM GÜLÜM, ERSANSIN SEN GÜLÜM BENİM,
AYIRMASIN BAYRAM BİZİ, BUDUR İNAN TEK DİLEĞİM''
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Neyse ben şu işlere bakayım, haftasonu bakarız artık.
Bir hafta daha geçti.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
geçen 58000 lere geleceğini adım gibi biliyordum ve kardemir hissesi aldım..1,00 dan
ama
uzun vade almıştım tabi dayanamadım yazdım çizdim ekledim çıkardım maliyeti 1,21 e çıkardım.nerden nereye bu yüzden yazdıkça zarar ediyorum...şimdi flat..
gerçi petkim al verdim ama korka korka..endeks tehlikeli gibi..63830çok önemli bence geçerse 64400 di galiba..65 000, geçemez diyorum....tabi seçim spekülasyonu olur olur..bu yüzden seçim sonarası alım yaparım galiba kurtlar hareket edip dürtmese tabidürtüyorda....... yani 13 haziran..verilerle...be careful..
bizim MB sı tayyip amcaya destek veriyor bu aleni şekilde belirtti hem mali hem ekonomik dedi..üzerine vazife olmayan durumada giriyor..bu da pala remzilerle sidik yarışına girerim demek oluyor bakalım
1. nereye kadar sidik yarıştıracak.2,palalar kısa vade için (seçim bitene kadar) eyvallah mı diyecek tabi sonra görüşürüz mü der)3.yok eyvallah demez emir büyük yerden mi der görecez..4 .........
örnek:amerikada akp ayleyhine çıkan veya çıkarttırılan seçim anketi??bişeyler dönüyor gibi mi yoksa göz dağı mı..
bi görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
hani şu çocuklar duymasında bir adam var
üniversite mezunu uzn saçlı filozof diye geçinen
doğası gereği başta çalışmaya olmak üzere herşeye karşı olan
üstad doğam gereği şiddete karşıyım.yeri geldiğinde de van damme bile halt yemiştir onuda belirtelim hehehehe
verelim parayı alalım olmazmı.kim ne veriyorsa 100 lira fazlası
tr spor kuluplerinde paranın açamayacağı kapı çok azdır
şampiyon bile olusunuz.teknolojide katar mesajlaşarakta bu işler yapılır
o yüzden modern çağın araçlarını kullanarak mesaj atalım alalım ersanı
eskiden mesajlaşma yoktu.ali şen tarığı kaçırmıştı hatırlıyormusunuz
para da açamamıştı o zamanlar kapalı kapıları.
kaçırmanın yerini mesaşlaşma aldı
lililil lililil lililil .mesaj geldi.ersan bize gel
cevap: tamamdır
ersan artık beşiktaşlı
bu kadar kolay üstad
ne gerek var bayrama kafa atmaya.bayram lazım bize.
sağlam kalsın
passat
arkadaşın bir çocuğu olacak kısmetse 2 hafta sonra
isim bulmaya çalışıyoruz.benim önerdiğim 2 isim.yaş olarak sıralama yaptım yanlış anlaşılmasın
1-DEVLET TAYYİP KEMAL
2-ŞAHİN.ama çucuğa ismin ne diye sorduklarında ismiyle beraber söyleyeceği cümle.TABİKİ DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN
gırgır muhabbet geçiyor işte zaman.kös kös oturacak halimiz yokya
nasıl isimler amma.gırgır niyetine tabiki
passat
passat, üstad gerçi kızar şamata yapıyoruz diye ama bence o fibodan bunun zamanını da bulurisimlerle ilgili bu espri çok hoşuma gitmişti geçenlerde okuduydum,,
"ne zaman ki birisinin dedesinin adı berkecan olur, işte o zaman çağ atladık derim.")
''Haziranda ölmek zor''
Devrimin Şairini rahmetle anıyorum.
Mekanın Cennet Olsun Büyük Usta.
Ne zaman bitecek bu sürgün???
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri