sıkıntıdan çeneme vurmuştu rahatladım Valla.
Jelibon.
sıkıntıdan çeneme vurmuştu rahatladım Valla.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok Uzman
Üstad X-bankta 141000 kırılırsa hedef neresi olur?
Gümüş direnç 31.66.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sn jelibon 31,75 te daha nereye kadar yükselir sizce ,düzeltmesi ve yeniden alım yeri nereler olabilir,erken bir soru oldu biliyorum ama tekrar alış seviyesini kaçırmak istemiyorum, yeni zirve olduğu için 2-3 hafta düzeltme olurmu yoksa mevsimsel olarak gümüşün en iyi zamanı olduğu için 1-2 hafta sonra ralli devam edermi? bilgi ve görüşlerinizi paylaşırmısınız şimdiden çok teşekkürler ve saygılar...
![]()
Cevaplar sabaha 9 da. Bugün o kadar askerliğe 4 de gol yedik.
Şu kadroda tek adam var o da Karizma.
Sabah 10 da son uzatmalı askerliğimin 10 uncu gününde işim bitecek.
Nihayet, he he.
Bu yüzden yatmam lazım. Ölüyorum yorgunluktan.
İyi geceler.
Jelibon.
Anılar.
Nostalji.
Noktasal borusal 61.8 de.
Jelibon.
bugün kapanış ile birlikte işin rengi belli olur![]()
Altın gümüşe göre göreceli güçsüz geri alımda ama uptrendde.
Direçler 1385-1392 ve 1399-1404.
Destekler 1363-1370 ve 1350-1354.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri