Piyasa çok dikkatli olmayı gerektirir.
Ben sıradan destek direnç vermiyorum gerçi en son onuda verdim ama
ew boru değildir.
Perşembe günü gözünüzden kaçmıştır eminim benim elbet kaçmadı şurada 3-5 rakam verdiğim için hepsi ezberde, daha faiz kararı açıklanmadan sabah ilk açılışta xbank 1379XX görmüştü.
ew de ihlal vardır, gir çık diye birşey olamaz. Sabah hemen oradan tepsede açılıştaki ihlal aslında ana yönü gösteriyordu ve veriyle 138000 altına sert satış devam etti.
Nereye? 134000',n altına ve günlerdir yazdığım karar yeri olur dediğim 7.40'a da ihlal devam etti. 7.36 gördü ve tepti.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yürü be jelibon usta kim tutar seni..
TA.
Burada kırmızı bardan sonra 4 haftadan önce düzeltme bitmez dedik ve ardından .78 e kadar %12-13 yükseliş yakaladık.
Ve ardından .78 den 9 uncu hafta dip haftası olur dedik.
Hem yükseliş hem düşüş yakalanmıştır.
Şimdi sonrası.
Jelibon.
Sonrası benzeyecekse 10, 11, 12, 13 dipler tepeler yükselmeli elbet önce 10 uncu hafta yani bu hafta.
Jelibon.
Xbank,
Ew shortçu stoplossu 142000.
142000 geçilmedikçe 152000 short tut hedef 129000-128000.
Sonrasına 142000 geçilemezse ve hedefe gelince bakarız.
Aynı yer imkb 30, 82250. 82250 geçilene kadar short tut devam.
Jelibon.
Hui 600 e 7 puan kaladan beri geri çekilme devam ediyor.
Yeni long ancak 233 HO'da. Yine 233 HO stopla.
470-480 arası kritik olacaktır.
İndikatörler rahatladı ancak zararsız alım peşindeyiz.
Jelibon.
hui.
jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri