Tespit edilen dönüş tarihi 10 Ağustos itibarıyla böylece en düşük kapanışı 2 Eylül yolunda yapmış olduk.
Başka yoruma gerek yok, en iyi ihtimalimiz yürüyor.
Jelibon.
Tespit edilen dönüş tarihi 10 Ağustos itibarıyla böylece en düşük kapanışı 2 Eylül yolunda yapmış olduk.
Başka yoruma gerek yok, en iyi ihtimalimiz yürüyor.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
[QUOTE=jelibon;282409]Öncelikle altın için herkes kontrat bitim tarihlerini bilmek zorunda.
Ve kontrat bitimine doğru sert hareketler olduğunuda.
Bir önceki dip 26 Temmuz Jelibon tarihinin 1-2 gün sonrası 27-28 Temmuzda oldu.
Aylar önce yazdığım 1160-1170, 1157 ile gerçek oldu. Ve tepti.
27'si kontrat bitimiydi ve yazıyordum o sırada.
Sonrasında yukarı atakta 17 haftalığı pivot dedik ve 17 haftalıkta geçilerek beklediğim 1235 görüldü.
1237 görüldü.
Evet e evet..sarıgız indikce indi vallah...bakalım kendini ne kadar gerecek ok misali...
Tabi ip kopmasa!
Koparsa 30 kırk kadar daha gider.bence?aceba?
Cumhuriyet 421 hedef.. 68..1270 ve sonra ikinci tepe olurmu!eğer ilki yapılır ise?
Amma evdeki hesap çarşıya uymaz.atalarımıza kulak verelim...tsk
dolar dediğim yere geldi amma altın kısa kaldı .gömüler yükselene kadar toprakta kalsın
Tabi gömü yok isim şakası
Bakalım mevlâm neyler...
bu arada dünkü tepe Sp'de nereden döndüğüne dikkat.
1100 tepesi -1062 dibi =38
38/2=19
1062+19=1081
.50 geri alım, fibonacci bu aralar istim üzerinde.
İKİNCİ BAHARINI YAŞIYOR.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Dax.
Dax Ağustos 2009 başlayan kanalı 2010 yılı boyunca korudu. Hatta son tepesinde 61.8 fiboya noktasal değdi.
6250 altında olumsuz.
5900-5950 yükselen alt trend desteği. BURASI TEYİDLİ KIRILIRSA SHORTLAR ARTTIRLMALI.
5905 destek. Altında 5671 görülür.
OBO formasyonu hedefi 57XX.
6050, 6070, 6150, 6250 dirençler.
Jelibon.
SENARYO AYNEN DEVAM.74800/75250 rallisini beceremedikleri için dün şöyle gönül rahatlığıyla doya doya bir poz açamadım.
temkinli davrandım ve ekim vadeli açayım dedim.
bugün açılışta kısaları arttıracağım.çünkü
petrol kritik olan seviyeyi aşağı kırdı.67/70 desteğine yol aldı
imkb üstadın dediği gibi 59200 pivot seviyesinin aşağısında
parite de 1.26 dedik amma sanki çıkarken zorlandığı 1.2480 e gidecekmiş gibi duruyor
dolar 1.53 direncini zorluyor.hedef 1.55
amma kısa gidiyorsanız en fazla 3 gün taşıyın derim.4.gün aldıklarınızın hepsini sizden geri alır bu piyasa
anlayacağınız kısa poz arttırıyorum ve perşembe akşamı kapatırım gibime geliyor.
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Vob için pivot 73800.
Altında 73000 görülür.
Jelibon.
Sp Haftalık grafikden önemli noktalar.
1064, 1042, 1020, 980, 960.
Bu seviyeler kapanış bazında kırıldıkça bir altı gelecektir.
Tekrar olumluya dönüş ancak 1090 ın geçilmesi ile olur.
Jelibon.
Bugün Altın.
Dirençler 1227-1232 ve 1242-1247.
Destekler 1215-1220 ve 1206-1211.
Jelibon.
Jelibon üstad,vob için kısa vadeli hedef verebilir misiniz?
Gerçi vade sonuda geliyor cok zor öngörmek ama sizin grafiklerin masallahı var..
Emekleriniz için cok tesekkürler;
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri