SQ Nickli Üyeden Alıntı
hislerinle jelibonun fikirleri tepişecek, kafan karışacak, bir his bir jelibon, iki his bir jelibon, bir his iki jelibon, hislerim jelibonu dövüyor yemişim tarihini derken, başka bir forum analistini de takip edecek ve küllim zarar yazacaksın demedi deme, yol yakınken vob hesabını kapat
gözüm sen önceki yazıları okumadın galiba.jelibon üstadın şimdiye kadar bütün dediklerini yaptım.orta adede ki tüm sinyallarini uyguladım.geçende bir soru sordum kendisine üstad da bant hareketi dedi.bende günlük oynamaya başladım.400-500 puan yakaladım hergün.gece poz bırakmıyorum.sert hareketler oluyor geceleri e sonra toparlayamıyoruz.
benim sadece şimdi kafamı bulandıran iç işlerdeki karışıklıklar.
bu arada hesabı kapat demişsin.gözüm ilk belgeyi alıpta işlem yapanlardan biriyim.sadece sektör değiştirdiğim için fazla detaylı inceleyemiyorum o kadar.sağolsun buradaki yorumların çok faydası oluyor.
borsada oynuyorsan tekniklerin herzana işe yaramadığını göreceksin.içinde bulunduğumuz durumdaki teknikler güzel ama şimdiki hislerim bana long olma diyor.doğru eya yanlış.zaten hangi kararı erirsek erelim ister teknikle olsun ister hislerimizle sonuçta %50-50 değilmi.ya kazanırsın ya kaybedersin.
bu seferde böyle karar alıyorum.bunun hesap kapatmakla ne alakası olabilirki.
dikkat et bant hareketlerindeyiz.daha yön yok.75000-77000 arasında oynuyoruz.kaşıkçı piyasası yani.önemli olan trendi yakalamak e karda oturup kepçeyle götürmek.
kaşıkçı da kazanıp kepçecide kaybedersen yan haline gözüm.hadi selamlar cümleten.
üstada da bir selam gönereyim buradan.
saygılar jelibon üstad
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Yer imleri