gitti değdi 1185 e.
gitti değdi 1185 e.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ohaaaa .. papaza bak .... ejheuheuhe
ooooowwwwww ... mondiyoooooo .....
2013,00
don gömlek flat .. .1,4145 lerde ....... beklediğime değdi ..... yaklaşık 150 pips ....
2013,00
Dikkat esas şimdi sp ve nasdaq tepe yeniledi dow yenilemedi bakalım buradan uyumsuzluk çıkacakmı? Yenilerse sorun yok yenilemezse sorun olur ilerisi için.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
papazın 14062 kısa desteği var
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
bas oğlum 1185 i aşağı.
önü açıldı gibi .... papazın ...bugün şunu anladık ... o üçgen doğruysa ... ayısal bi üçgen değil ..... ya boğasal bi üçgen var ortada ... yada bilmediğimiz başka bişey .... hayırlısı ..... ... yarın bakarız artık .... hadi çıktım ....... kolay gelsin ...
feci volatil ama ... 150 pipste . tepeden düştü ... vayyyyyy ....
2013,00
Altın beklenildiği gibi 17 günlükten reject oldu tekrar.
Jelibon.
1180-1185 daha fazla olumuzluk ancak bunun altında. Yazmıştık önceden geldi.
Jelibon.
Gayhan çoştu yine.
11.50 dolar artmış gümüş 50 centini geri vermiş, Gayhan çoştu.
Allah akıl fikir versin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri