fibosal
![]()
fibosal
![]()
fibosal çizgiler ile günlükteki çizgiler arasındaki 7 farkı bulana pala öpücük verecekmiş üwwww....
![]()
altın .... öngörülemez yerde.. tamammı devammı .. .... son yukarı trendi ewsel muammma ...... o yükseliş tek haftalık barla ... carrt ... diye geri alınsa ... 1150 ye .... şaşırmamak gerekir .... ezberler bozulur .. piyasa şaşırtır ....... grafsal analiz zor ... jelibon patron boşuna tarih demiyor altında ...
![]()
2013,00
Altın Bugün
dirençler 1349-1356 ve 1364-1369.
destekler 1332-1338 ve 1311-1320.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gümüş Bugün.
Dirençler 24.04-24.21 ve 24.45-24.60.
Destekler 23.44-23.59 ve 22.80-23.10.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sn jelibon 3 gündür altında gümüşte bu saatlerde bir miktar düşüp sonra tekrar toparlıyor,acaba yön konusundamı kararsızlık var yoksa güçmü topluyorlar,sizin bu konudaki görüşünüz nedir? şimdiden teşekkürlersaygilar....
Altın kısa vadede 1358 ve üzeri günlük kapanışlarda yukarı hareketine devam edeceğinden, 1358 üzeri satış yapmaktan kaçınmalı, 1358 aşağısında alıcı olmaktan kaçınmalı.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
son faz yukarı .. günlerce beklediğim .. rally on air i think ..... pozlar alındı .. istoplar yazıldı ... arkaya yaslanıldı .... hayırlı uğurlu olsun ....
2013,00
papaza new high yaptırabilir bu faz .... altını bilmem ....![]()
2013,00
Passat kardeş
Ben kesin 1300 un altına gelecek demedim.cümleyi tam okusan?ama yine sen yazdığımı göz ardı etme
1325 dip olabilir dedim ve takip edecegim dedim.
Kirarsa o zaman görebilir.ama cüz i olur.
Tl bazında nereye geleceğini biliyoruz galiba.ve sonra çıkış olmalı.ve tabi nereye kadar.tl bazında
sn passat sarıgızın çok aşırı düşmeyeceğini biliyorduk
Amma...
Çünkü dolarda yükseliyordu ama sınırlı olmalıydı.
Çünkü dolara orta vadede ölü demiştikbu yüzden
1269 lara 29 lara elbette beklemiyordum
Ve dolar için dün yazımda varsın böyle gitsin yalancı günler dedim.anlayan altınıdb anlardı.
ama dün dündür bugün bugündür
Bugün dolar altın ayrıştı gibi bu yüzden dolar yükselirse altın düşer mi bilmem ama iki kere düşünmek lazım. Ya gider ya gelir uygun pozisyon?
Evet altın endeks ayrıştı.
23 e altın düşecek öngördüğümüz gibi.
Endeks ise tepe yeniliyor.
Hadi bakalım şimdi çözelim.
Bu 3 e aya dikkat bu 3 ay küçük kağıtlar zamanı da geliyor.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri