evet papazda > 1,3776 dip ....!!! > 12 ekim 2010
crush > 1,3796 , dead > 1,3592 (böylece indregandinin > 1,3523 tarih oldu...)
evet papazda > 1,3776 dip ....!!! > 12 ekim 2010
crush > 1,3796 , dead > 1,3592 (böylece indregandinin > 1,3523 tarih oldu...)
altın sayım son durum .. durum açık ve net bence ... living sideways wave c.4 .... yataya bağlar sarıgız ... güzel bi üçgen yakışır oraya.... sarı 3 ü iki şekilde saydım .. mavileri sazan abi önerdi ...
![]()
2013,00
Sn jelibon,
burada farklı açılardan super analizler sunuldu.....eleştiri olaraktan da belirtmek isterimki > farklı trade alışkanlıkları bizleri önceden bildiğimiz hedeflerden uzaklaştırıyor....gereksiz kargaşa ve sonuç olaraktan trade disiplinin bozulması...Sn indregandi bunun farkına vardı ve topkte yazmayı bıraktı...tradeye odaklandı.....bilmem mesaj yerine gittimi.....![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben tabloya bir bütün olarak bakarım....şahsiyet veya şahsiyetler üzerine odaklanmam.....2-3 gün foruma çok katılım oldu...bu güzel....fakat sonuç olarak > ana tema kayboluyor....![]()
1.4046 günlük ho desteğidir, 1.3790 onun desteğidir, bunlar bugünün günlük olarak, bunun neresine kaç pips kısarız bilmem, ancak 1.4046 denge olarak kullanılabilir,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
laf bana geldi galiba
sayıların içerisinde boğulmak isteyenler varsa buyrun
normalde bu tip eleştirilre kırılmam ama hayatımı sayılar ve rakamlar üzerinede kurmam
gırgırı muhabbeti eğlenceyi sevgiyi saygıyı hep öncelikli görmüşümdür
para dediğiniz gelir gider.önemli olan bizim onunla gidip gelmememiz
üzüldüm halbuki ben kendisi foruma gelmediği için acep birşeymi oldumu diyede endişelenmiştim
neyse kolay gelsin herkese.
ben gırgırı muhabbeti olan biryere gideyim
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri