3 yatay arkası sert olur dedik, 1168-1176 dedik günler oldu diyeli.
Jelibon.
3 yatay arkası sert olur dedik, 1168-1176 dedik günler oldu diyeli.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sivrisinek dedik vızıldıyor dedik.
nerde görülmüş alcoa bilanço açıklayınca borsalar düşmüş.
tarihte bir kere olmuşmu acep.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1168 dedik oğlum ayıp oluyor rezil edecen beni şimdi 1167 ile.
Hadi 1 puan jony.
Jelibon.
29 Aralıkta beni herkes çok iyi anlayacak.
Papatya falıymış.
40 tur attık bu alemde.
Tarih sonrası 6. ZAFER HAFTASI.
1040-1168.
128 puan.
Jelibon.
Haber maber bilanço milanço veri meri dedikodu medikodu cnbc hepsi palavra
ASLOLAN TARİHTİR.
TARİHTEDE EN ESKİ BEŞİKTAŞTIR.
ÖNCE BEŞİKTAŞ VARDI.
Jelibon.
Cümleten iyi haftasonları.
Jelibon.
Tebrikler.
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Servet, Sabri, Aurelio, Özer, Nuri, Emre, Hamit Altıntop, Halil Altıntop.
Türk futbolunun geldiği son nokta.
400 milyon dolar tv geliri var.
Şu kadroda yıldız diyebilecek tek adam 10 sene önce yıldız olan Emre.
6+2+2 +2 de devşirme Beşiktaşta var.
15-16 ıydıda adam sakatlanınca ve 2 tane gidince 10'a düştü anca.
2. liglerden topçu çıkaramayan, futbolcu yetiştiremeyen bir ülke olduk.
Kimi getirirsen getir hoca ne farkederki.
Sorun sistemde bütünüyle.
Baştada gereksiz bir başkan var.
Futbol federasyonu ne işe yarar Allah için?
Piontekin attığı bütün temeller bitti.
KRAL ÇIPLAK.
Jelibon.
Yıl 1990 , yer kadıköy fenerbahçe stadı, sezonun ilk maçı ben tribündeyim. O da ne Aydınspor gol olup yağıyor. Maç bitiyor skor 1-6. Ben şoktayım. Bu şoku atlatmam uzun sürüyor. Yıllarca fener maçlarına stada gitmedim. Teknik direktör Hiddink.
Kazakistan maçını izlerken korkmuştum, Belçika maçında da. Korkularım neredeyse dün gece gerçek olacaktı. Tarihi hezimet yaşatabilirlerdi. İyi ki maç bitti.
Hiddink 20 yıl önce neyse bence hala öyle. Onun yöntemleri (hollandalılar- GS hocası da dahil). Bize uygun değil.
Yılmaz Vural ne diyecek bakalım gelişmelere.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri