forex mevcut..tl /gr sabredemeyip epey zarar etmiştm,sn istfsar..
tl/gr70 lere gelmeli..dolar,,1.88.yıl sonuna...M:B.beklentısı.1.92...büyüük bir fon girişi olabilr..30 mılyar,euro..
forex mevcut..tl /gr sabredemeyip epey zarar etmiştm,sn istfsar..
tl/gr70 lere gelmeli..dolar,,1.88.yıl sonuna...M:B.beklentısı.1.92...büyüük bir fon girişi olabilr..30 mılyar,euro..
Bu arada ndx ve nasdaq bugun gordugu degerler 2009 mart rallisinin yeni zirveleri
Bakin 345 degil dedlk hakli ciktik
Zirve isi bitmedi yine dedik yine hakli ciktik
Sayimlarimda sp icin 10 numarayim zirvedeyim
Hasetlenenler catlasin
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ndx ve nasdaq zirve yeniledigine gore
20 haz papatyayi 25-26 hazda 5-6 trade gununde dip olarak yukari ok koyuyorum
Toleransimiz standart deviation da bir haftaya kadar oldugundan makul ama uzun zamandir bir papatyanin 5-6 gunde calistigi goruluyor genelde boru doser bilindigi gibi.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
O 5-6 gunde olmasaydi yigiler daha da perisan okacakti.
Neyse gec olsun guc olmasin.
Jel.
Neden jelibonca bugun trnin zirve topigi?
Politika din makro mikri sacmaliklari degil sadece ve sadece ew ve ta.
Basarimiz anlalizde degil trader olmamizda sakli
Bugun jelibonca olmasada bir kesim orta vade tradei ogrendi
Mutluyuz.
Jel.
Ogrendiginizi uygulamazsaniz bir boka yaramaz.
BASARILAR.
JEL.
Muhim olan habire poz acmak habire donmek degil
Kaarda oturmak zararda ise oturmamaktir.
Insan yapisi tam tersini becermekte ustadir
Kaari hemen alir zarari ise tutup buyutur.
Jel.
üstad c yukarı 3 yukarının geldiği yerde tr de 5 aşağı nasıl gelecek
inanmıyorum böyle bir duruma
hatırlıyorsanız tr de sert aşağı beklentim varken bunun benzeri bir yorumunuz olmuştu
sp de 2 yükseliş beklerken tr de düşüşe inanmıyorum demiştiniz
şimdide ben söylüyorum
tr de sert düşüş beklerken sp de yükselişe inamıyorum
amma burda tek fark
sizin yorumunuz yanlış çıkmış hem sp hemde tr çakılmıştı
benimkisi ise doğru çıkacak
toplu boğa tecavüzü yapacam az kaldı
ha bugün ha yarın
bugün 71000 gibi yerden
ALAYINA KRALINA DÜKÜNE PADİŞAHINA İMPARATORUNA SHORT DİYECEĞİM
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
passat öyle bir yere geldikki iki ucu boklu değnek.altıda olur üstüde olur.1677 nin üzerinde gün kapanışı olmamalı.bu şekilde yarın öbür gün 1650-1665 arası git gellerden sonra sert düşüş başlamalı.olmaması durumunda 1709 da soluğu alırız.
dünya sisteminin nasıl ve ne şekilde yönetildiğini bilenler sistemin din odaklı olduğunu anlarlardı
tabiki siyornizm denen zehirden bahsediyorum.kendi inanışlarına göre dünyayı şejkillendirmeye çalışırken bunların hepsini kendi dini inançlarını esas alarak yapıyorlar
1898 de firavunun cesedinin bulunmasıyla ilahi şaretin geldiğine inanan siyonist yahudiler
teodor hertz başkanlığında ilk yalta konferansını yaptılar ve osmanlıyı parçalayıp vadedilmiş toprakları almak üzere plan kurdular
1898 yılında büyük padişah abdülhamitin karşısına çıkarak filiitini para karşılığında istediler fakat istediklerini alamayınca osmanlıda meşrutiyetin olmasına çalıştılar ve 1908 meşrutiyetiyle padişahı tahttan indirdiler
ardından 1.dünya savaşı ve filistin topraklarına yerleşme
ardından 2.dünya savaşı ve ardından 1948 israil devletinin kuruluşu
amma 1898 yılında yapılan 100 yıllık planın 1. 50 yılında israil devleti 2.-50 yılındada büyük israil devleti kurulacaktı yani 1998 yılında
şimdi anlıyormusunuz sovyetlerin neden dağıldığını ,ırak a 1 .körfez savaşını ve ardından pkk nın palazlanıp 1992-1994 yılında zıvanadan çıktığını
turgut özal
uğur mumcu
eşref bitlisin 1993 yılında öldürülmesini
amma 1995 seçimleri çok şeyi değiştirdi.bölgeye yerleştirilen çekiç güç çıkarıldı suriyeye göz dağı verildi israil baktı yapamıyor planını 25 yıl erteledi
ne zamana erteledi 2023.yani türkiyenin kuruluşunun 100. yılında tabiki onlara göre parçalanması yılı ,büyük israil devleti kurulacak
amma ortada allahu tealanın müjdelediği bir topluluk var ve buda şu anda türkiye
şimdi içinizden bazıları bunlar deli zırvası diyebilir
inana inanır inanmayan inanmaz
bu siyonistlerin kabbalası 5000 yıllık bir büyü sihir kitabıdır.
daha çok şey var
haftasonu bir topik açıp bunların hepsini yazacağım
şu anda dünyadaki durumuda anlatacağım
parasal sistemide.
allah yar ve yardımcınız olsun
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri