dolunay tam günü 21 72 saat tam gün arkası hep yükselen..agu yeni ay tam günü 6 ...dolunayın altında seviyede ...agu dolunay nasıl dip oldu anlatırmısın acaba ben anlayamadım.ben tepe olarak görüyorum
temmuz dolunayın bile üzeri seviyede
yükseleni nasıl aldınız anlamadım hala...ama 72 saat sonunda ilk işlemde 1 puan bile tepe yenilese yeni aya artarız demiştir herzaman sayın jel.ben yeni ayı bu amaçla tepe alıyorum.dolunayın 72 saat sonundaki kapanış arkasına tepe yenilemesinden dolayı.dolunay ınvers olmuş ama tepe yenilemiş ve yeniay tepe adayıdır..neyse ..benim öğrenmek istediğim düzeltme derinliğiydi açıkçası...
Şuna da dikkat edeceksiniz pencerenin 72 saat sınırlarından sonra tepe yenileme geliyorsa öbür dönüme artışı potans eder. Dipmi tepemi kadar çıkış yönü önemli. Hareket tepe olarak gelir, çıkarken de zirve yeniler ve devam eder.
Burda tek kazık olur 96 yada 120 saatler tepe olur, onları da atlatmak lazım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
papatya.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
vix.
jel.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri