Haftanın son günleri pencereden çıkacak altın, tepeyse satacak dipse alacak. Çıkış yönünde olun.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bende bilemedim, manipülatör hacimli satış yaptığında dipleri ara günlere alıyor, tepeler ay dönüme uyuyor ama dipler ay dönümü dışında gelişiyor. Neden yapıyor bunu? Ay dönüm dip diye alıcı geliyor, alıcıya çakıyor.
Sonra pala yokmuş? Peh palavra.
Unutmayın burada 123448484 kere yazdım döngü ikincildir fiyat kural koyar. Manipilatör istedimi döngüyü kevgir eder. Ay dönümü faydası ne? Çalışmaması da yön verir, çalışması kadar.
Papatya bunların dışındadır yine 12626262626 kere yazdım tek kefaletim papatyadır. Sp papatyası.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
mondiyo .. batıp çıktım .. batıp çıktım .. çıkık durumdayım ..![]()
2013,00
longşayne yani durum ...
2013,00
Çok Uzman
Çok Uzman
Şelaleos, koma new bulls lara papatya tokadı.
13 haza kadar dikkat.
Jel.
Harika oldu, getirdik 13 mayısa kadar aslan gibi önce 13 mayıs yükselen dipmi dedik ama 13 mayıs artı 6 günden vazgeçmeden tepeyi esneklik gösterip çaktık, 1 hafta içinde abd de ikinci sert satış geliyor bugün.
PAPATYAYA LAF EDENLERİN DİLİ KESİLDİ,
DANGALAK SALAK EW BLOGLARI 3 ÜN İÇİNİ SAYARKEN DİREK 5 DALGA SAYDIK ŞAMARI GEÇİRDİK ALAYINA.
BEN EWİN KRALINI BİLİRİM BUNU YILLARCA İSPATLADIM AMA HER HANGİ EWCİDEN TEK FARKIM PAPATYAMDIR, PAPATYA DA TRADEİN TEK GERÇEĞİDİR.
13 HAZİRANA KADAR ERTELİYORUM VE DEVAM EDİYORUM 13 HAZİRANA. ALAYINA HODRİ MEYDAN.
Jelibon.
vix son durum.
jel.
17 Mayisda 3u bitirdik su anda 4u yapiyoruz sanirim. Grafikde 85 bin civarina kadar bir dusus gozukuyor ama biz 13 haziran papatyayi onemsiyoruz. 4 max 82 bin civarina kadar mi dusebilir?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri