Sn Jelibon,
Umarım yazmaya devam edersiniz.
Özel mesaj atamadığım için size mesaj gönderememekteyim. Papatya gönderimi için listenize eklemenizi rica ederim.
Sn Jelibon,
Umarım yazmaya devam edersiniz.
Özel mesaj atamadığım için size mesaj gönderememekteyim. Papatya gönderimi için listenize eklemenizi rica ederim.
Sn jelibon papatya gönderim listesine beni de eklermisiniz?
Haçlı zihniyeti gecikmiş bir not arttırımı yaptı, bizden onlarca küçük ve krizde olan ülkelerin notları bizden yüksek, TR bu notlardan fazlasını hakkediyor, belki haketmiyor ama kıyaslama yapınca olması gereken zaten bazılarından yüksek olmamız gerektiği hemde şimdi değil yıllardır. Elbette borsa her zaman doğruyu fiyatlar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Böylece 13 mayıs yükselen dibi endeksler long devam,
Ve böylece 25 nisan dolunay ve 10 mayıs yeni ay tepeleri altın short devam taa ki dolunaya kadar. Unutmayın ay dönümünün iki yönlü faydası vardır, fiyatı döndürmezse trend yönünde öbür dönüme gideceğinin sinyalini de verir.
Pazartesi salıya kadar yokum salı yada salı gece son yorumlarımı yapacam.
Sonra 5-6 yıllık serüven sona erecek, gençlere yol açmak lazım gençler heycanlı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sabah 93000 e boru tepe koyunca hatırlatayım dedim eski mesajı, borsada bir gerçek vardır beklentiler alınır gerçekler satılır sonuçta, ama bistin yükselişinin notla hiç ilgisi yoktur, maks uyum olur dedik sp ye ve maks uyum gidiyor, 13 mayıs tepeye gelmedi ve sp de hala en az bir yukarı dalga var a nın bitmesine ister 4 ardına 5 ile, ister 3 ün içinde 4 ardına 5 ile, bu da rahatlıkla bistin 95000 göreceğini gösteriyor, 95000 minumum hedeftir,
YANLIZ ŞUNU ASLA UNUTMAYIN PAPATYA TARİHLERİ BORU DEĞİLDİR PAPATYA +2 DE SP DE KAPANIŞ YÜKSEĞİ VAR, NE YAZDIYSAM GEÇERLİ OLACAKSA PAPATYA +2 DE Kİ KAPANIŞ YÜKSEĞİ YENİLENMELİ. VERİLMİŞ BİR TARİHİN +2 SİNİN KAPANIŞ YÜKSEĞİ KALMASINI İSTEMEYİZ.
Jelibon.
Sp'de kapanis yuksegi yenilenmezse o zaman gelecek hafta b dususune baslayabilir mi? Tabii o zaman biz de 94 binleri asamadan Sp'ye uyariz.
jelıbon hocam caldero altında kocaman A koymuş??? Olabılır mı böyle? birde bu vatandas dow ve sp de super cycle lar bıttı dıyor ???
hocam bırde bu dolar ındex te son calısmanız var mıdır?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri