ndx haftalık orjinala ama sorunlu sayım.
Jel.
ndx haftalık orjinala ama sorunlu sayım.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ndxhaftalık alt. Neden anaya dönüşecek? Dow E kanala giderken armut toplamayacak.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu da enteresan graf.
Jel.
o 1538 e yakın bu bist 81847 .xx e yakın geldi bu barlar dedik olay bakalım ilerde ne olacak.
Kati long stoplar.
Jelibon.
250 pipsmi? Şimdilik.
Jelibonum lem jelibon çakmalarımdan sakının sadece Jelibonca da.
Jelibon.
Bu vix.
3 şart. bb dışı kapanış, içe dönüş, önceki barları geçiş.
İlk şart yok ortada bb dışı kapanış yok.
Sadece değme var.
Yuvarkala işaretli mart ortası vix dibi açık net.
Endeks vixden geriden gelir. Geriden gelip tepelediği açık endeksin.
Aşağıdaki vix bir daha geri aşağıya geçilir olmaz değil ama şimdilik öyle gözükmüyor kısa vade için. Kasımdan beri düşüşden artık bir yataya ya da yukarıya gireceği görülebiliyor. Endeks b aşağı için olacaktır bu.
Ardından c yukarı için daha da düşecek ama önce yatayı ya da yukarıyı yapmalı vix.
Jelibon.
O vixdeki dibin bb altında 2 standart devaiatonun altında olmaması bu vix dibinin orta uzun vade için olmadığı açık. Kısa vadede ise gereken b düşüşü sp için yatay üçgen ya da 335 flat ya da 335 flatla üçgen kompleks getirecektir. Tepe 15 martta ise bu düşüşün yarısı geçti demek. Öküzken aslında düzeltme alıyormuşuz haberimiz yok, şimdi ayuyken de yakında düşüş bitecek vah vah enayularım benim. ALAYINIZI 4 SENE MÖÖÖLETTİK ALAYINIZI 2014 E DEVREDECEZ İNŞALLAH BİÇE BİÇE. AYAR OLUYORLAR TİLT OLUYORLAR SÜRE UZADIKÇA ASRIN ENAYULARI.
Jelibon.
Lem bu enayular birgün öküz topiği bloğu açacak ben en ayı olacam o zaman.
Jel.
gECE GÖRÜŞÜRÜZ ARADAKİ MESAJLARA GECE BAKARIM KAFA KALMADI.
ALTINDA ŞU 4 Ü TAMAMLASAYDI İYİYİD YİNE BİR AYIN 5 İ DİBİ ALDI, BAKALIM AY DÖNÜMÜNE ALÇALAN TEPE İYİ OLUR.
JEL.
aLTINDA HER AYIN 5 İ DİPSE AL TRADELİK PARA SONRA AY DÖNÜMÜNE BAK KİTAPLARDA YOK.
JEL.
demekki cuma dibi 1 or a imiş
834xx i ben 81400-600 e göre hesaplamıştım
cuma dibini baz alırsak 838xx çıkıyor
2 or b ler .23 veya .38 olacak bence
ama böyle daha tehlikeli oldu
keşke 81400-600 e geri gelseydi
ytd
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri