Sayfa 3060/3619 İlkİlk ... 20602560296030103050305830593060306130623070311031603560 ... SonSon
43419 sonuçtan 36.709 ile 36.720 arası

Konu: Jelibonca...

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Eğer burada aktif teşekkür ya da katılımcı olmadıysanız nickinizi tanımıyorsam bu konuda ısrar etmeyin bana sadece teşekkür edenler ve nickini bilenler alacak ewi.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

2. 25 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

27 sine kadarda yazacak birşey yok.

27 sinde gidecektim, 21 inde gidiyorum.

Sebebi asla şahıs ya da şahıslar değildir.

Bu konuda ısrarcı olmayınız.

Kafamda bu tarihi çok önceden belirledim son papatyada 31 aralıkta son kez erteledim.

Dönüşüm yok.

4-5 yıl bana yetti.

Bana dileyen özel kutumdan soru sorabilir yanlız az olmak kaydıyla çünkü bırakınca ne bir forunla ne bir topicle ilgim kalmayacak.

Başka bir forumda Jelibon görürseniz bilinki ben değilim. Jelibon yaşadı ve bitti.

Herkese sevgiler mutluluklar başarılar.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

4. 27 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Mailden görmezseni burdan görürsünüz belki.

Voborsa desteğe çekilen mail.

Değerli Voborsa Yetkilisi,

Ben Jelibon.

Jeliboncayı bugün kapatmanızı istiyorum, 4-5 yıl uğraştım artık yoruldum ve aktif forum hayatımı bitiriyorum.

Jeliboncayı derhal kilitlemenizi rica ediyorum.

Sevgiler.

Jelibon.

6. 21 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.061
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    865
    Toplam Teşekkür
    156 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kafamda bu tarihi çok önceden belirledim son papatyada 31 aralıkta son kez erteledim.

Dönüşüm yok.

4-5 yıl bana yetti.

Bana dileyen özel kutumdan soru sorabilir yanlız az olmak kaydıyla çünkü bırakınca ne bir forunla ne bir topicle ilgim kalmayacak.

Başka bir forumda Jelibon görürseniz bilinki ben değilim. Jelibon yaşadı ve bitti.

Jelibon.
    yahu üstad birini ciddye alıp o kadar cevap yazdın oda kendini bişey zanneetti. Halbuki kendi haline bıraksan hiç bişey olmayacak.Adamı o kadarda ciddiye alma. Burayı takip edenler kemin ne olduğunu gayet iyi biliyor. O yüzden kendine ve bize eziyet edip bu adama cevap verme artık olmaz mı?

8. 20 Kullanıcı foodengineer tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.440
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.360
    Toplam Teşekkür
    787 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dönüşüm yok.

4-5 yıl bana yetti.

Başka bir forumda jelibon görürseniz bilinki ben değilim. Jelibon yaşadı ve bitti.

Jelibon.
    neler olmuş yahu nerden baksam 15 sayfa tartışma..sökme takma kavgası...
    Sökülse ne yazar sökülmese ne yazar..oku oku bitmedi....nedir paylaşılamayan...
    Jel usta seviye vermez ...jel...ew verir...jel kefil olmaz...jel takar...jel söker...takipciler belli zaten...takip eden rahatsız olmamıştır...herşeyi allah bilir...jel don biçer...
    Karara saygı duyarım ama sebeb böyle olmamalıydı...çiçekle uğurlamak gerekirdi...küstürerek değil...

10. 26 Kullanıcı akhenaton tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    TURKEY
    Teşekkür Teşekkür 
    2.161
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.101
    Toplam Teşekkür
    201 Yazısı Teşekkür aldı

http://www.voborsa.com/forum/showthr...909#post435909 ARKADAŞLAR ŞU ADRESE Bİ TIKLAYIN.

12. 2 Kullanıcı ysfys tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    slm
    Teşekkür Teşekkür 
    24.733
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.907
    Toplam Teşekkür
    847 Yazısı Teşekkür aldı

patronun yasaklanması durup dururken işin buraya kadar gelmesi kime ne itibar kazandırdı.? böyle değerli bir insanın bu derece ye getirilmesi kime terfi kazandırdı? değer saygı sevgi çerçevesinde kazanılır. sağa sola saldırmak yerine isteyen topik açar başarısını orda gösterir sonuç itibari ile forumlar paylaşım yeridir. bana göre burda yazılanlar normal yaşantıdan farksızdır insanın kişiliğidir
    Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
    -----
    Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----

14. 9 Kullanıcı fotomidyat tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    slm
    Teşekkür Teşekkür 
    24.733
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.907
    Toplam Teşekkür
    847 Yazısı Teşekkür aldı

ayrıca forum yetkilisinden sn jelibonun yasağının kaldırılmasını rica ediyorum hiçbirşey yazmasa dahi bu kadar emek veren bir arkadaşın itibarı bu şekilde sonuçlanması vicdanen haksızlıktır
    Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
    -----
    Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----

16. 12 Kullanıcı fotomidyat tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.061
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    865
    Toplam Teşekkür
    156 Yazısı Teşekkür aldı

Sayın Jelibon asıl bugün burada olmanız ve inadına burada yazmanız gerekir. Adamların oynadığı oyunları deşifre edip burada tek tek yazmanız adamların kovanına çomak sokmanız onları fena etkilediğinden topiğinizi hackleyip yazdıklarınızı sildiler.Ama siz yılmadan yazmaya devam ettğiniz.Bunlara karşı ky yi bilgilendirmeye devam ettiniz.Adamlar sizi yıldıramayayınca sörf denen maşayı meydana sürdüler ve sizi bu şekilde buralardan uzaklaştırmaya çalıştılar.Bunda da başarılı olmalarına izin vermemeniz gerekiyor.Asıl bugün burada yazmaya devam etmelisiniz.

18. 9 Kullanıcı foodengineer tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    TURKEY
    Teşekkür Teşekkür 
    2.161
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.101
    Toplam Teşekkür
    201 Yazısı Teşekkür aldı

START.....MAY30.....................1535
    AGUST29..(31)........1648
    KASIM29..................1706
    ŞUBAT28...................****
    EYLUL29....(26).......1738
    OCAK29.....(28).......1652
    EKİM 23.....(24).......1700
    OCAK4......................1626TARİHLERİN BİRİ HARİÇ HEPSİ DİP OLMUŞ. BAKALIM ŞUBAT 28DE DİP Mİ TEPEMİ OLACAK ? *JeLi*USTANIN 1 MART PAPATYASINDAN 1 GÜN ÖNCE *****ŞUBAT 28*******

20. 7 Kullanıcı ysfys tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    9.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    396
    Toplam Teşekkür
    78 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı fotomidyat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca forum yetkilisinden sn jelibonun yasağının kaldırılmasını rica ediyorum hiçbirşey yazmasa dahi bu kadar emek veren bir arkadaşın itibarı bu şekilde sonuçlanması vicdanen haksızlıktır
    jelibon
    yasaklı kullanıcı

fotomidyat ın dedigi gibi nickin altındaki yasaklı ibaresi kaldırılması daha şık olur.

22. 11 Kullanıcı kimseo tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    16.790
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    556
    Toplam Teşekkür
    118 Yazısı Teşekkür aldı

Dalgalaarla sörf,

Ben bu topiği açıldığı günden beri takip ediyorum.Jelibon üstadın her mesajında teşekkürüm var.Neyi anlatmaya çalıştığını nasıl düşündüğünü çok iyi biliyorum.Açıkçası tartışma arasında milleti kandırdın gibi abuk subuk laflar kullandın.
    Üstad her türlü olasılığı stop seviyelerini her zaman söyledi.Stoplayıp stoplamamak.Pozisyon alıp almamak herkesin kendi bileceği iş.Burda 5 yaşında çocuk değiliz.Sen burayı takip eden herkese kötülük yaptın.Milleti kandırdın lafıyla çok ileri gittin.Allah yolunu açık etsin.İnsanlık namına senin adına açıkçası ben utanıyorum...Utanıyorum çünkü bir güle güle bile diyemedik.Olayın bu boyuta geleceğini tahmin edip müdahale edemedik.Bu kadar emeğe böyle karşılık....Açıkçası bir yolunu bulup üstaddan özür dilesen vicdanın için iyi olur diye düşünüyorum...Herkes kavga anında abuk subuk konuşabilir...Pişman olup özür dilemekte bir erdemdir...

24. 10 Kullanıcı KARTAL tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri