http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=30719
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=30726
ew bunlar günlük gümüş ew 9 uncu aydan boru değil.
jel.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=30719
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=30726
ew bunlar günlük gümüş ew 9 uncu aydan boru değil.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Uzun vadeli yatırımcının alım yeresi burada
1500 - 1700 arasıdır.
yani 34 haftalık ho 1535 de şimdilik.
yada elbet momentumun yani 1975-2025 in üzeridir.
2100 geçildiği anda yeni bant 2100-2500 olur.
Jelibon.
13.9.2011
alayına gider.
Jelibon.
Altında yukarıda verilen iki destek alım yereleridir. (Yatırımcı için).
Jelibon.
Alıntı bunlar boru değil.
Değişen birşey varmı? Yok.
Jelibon.
Yatırımcı diyor dikkat et, analayana anlayabilene.
Jelibon.
jel booss
factory de senin nickini kullanacak kadar sana düşman değilim ..
hatta ilk başlarda seni sevmiştim ..tarzın farklıydı seni taklit etmek isteyenler vardı
taki 1795 grafını verdiğim günden sonra bana hitaben short mu oda ne ...daha 13 ho 34 ho yu kesmedi bile ...2000 çantada ...tarzı mesajlarla inceden giydirmelerine kadar ...15 ekimden kuruldum sana ...2ooo hedefli grafının nasıl şekil değiştirdiğini önce 1625 e sonra 1550 ye uzayan 2.dalgayı izledim ...
bu yazdıklarımın sana bu kadar koyacağını bilsem yazmazdım ...harbi ben senin bana cevap yazacağın önemde bir trader değilim ...sendeki tecrübe bende yok
bak şimdi gerçekden üzüldüm ...dedim ya ben senin torunun yaşında adamım ...
konuyu uzatmıyor burada sonlandırıyorum ....dahada ne yazarsan yaz okumuyup cevap vermeyeceğim ...kendini yorma ...sakin ol ...seni takip eden yüzler var onlara faydalı olman dileğiyle ...
ama son bir sözüm var boynuz kulağı geçecek ...
Trforumlarda artık yokum ...
hedef türk olmayan forum ağalarını yenmek....( Ali Sami Yen )
nokta
adioosss ...
Öyle tek tük alıntılıyınca farklı gözüküyor değilmi?
Paçan varsa bunları da alıntılıyacaktın.
Range ihtimalden babam bahsetmedi borusal 1793 ü babam koymadı.
Bunları babam yazmadı ben yazdım.
Yukarıdaki ilk iki dirençden satış başlamasıdır. Tepe olmasıdır.
Hui için istatistiksel mevsimsel eylül ortası ekim 3. üncü haftası düzeltmesi olağan bir durumdur.
Jel.
Beni sevme, beni geç tabii ki bunu diliyorum zaten, yazılarımdan tek tük seçtiklerini yanlarında neler yazdığımı da yaz. Bi de önce şunu anla analiz tırıvırıdır, ben ewciyim ama ben aslında traderım, ben analist falan değilim, benim amacım bakiye arttırmak, bakiye artmadan analist olmuşsun ne yazar.
Bu enayu işi sen değilsin o amerika da sen amerikadamısın? Benim yüklendiğim 2010 da ve bu sene vobda ora bura cort enayular var, hiç iflas etmeyen enayular. Sen onlardan değilsin. Ben onları eski tanırım burada ve orada hem 2010 da hem bu yıl milletin ahını aldı bunlar. Bunların senle alakası yok.
Jelibon.
İster oku ister okuma zaten daha önce de yarım yamalak okudun alıntılamaya devam edecem.
Ama sonra dönecem senin astığın grafları önceden nasıl sildiğini sonra
topic açıp nasış forum işletip neler yazdığını burada yayınlayacam.
Bu işe sen bulaştın kendi kendine madem bulaştın beni gösterdin
bende seni gösterecem.
Bana forum ağası diyip forum ağası olduğunu kendin gçsterecem ahaliye, sonra da habersizce nasıl gittiğini topiğinden.
Kusura bakma beni geç ama böyle geçme önde tr de işini bitir sonra avrupaya amerikaya açıl.
Ama böyle olmaz bu.
Sen benim torunum yaşımda falan da değilsin, burada benim yaşımı herkes bilir.
Jelibon.
Ben düşüşün ortasında giydiğim kendim giydiğim eteği gösterecem.
Bunu ne sp de ne Tr de giydim.
Ama altında giydim.
Ama sende 1793 e çıkışta giydiğin eteği kendin gösterecen.
Sen göstermezsen giydiğin eteği ben kendi eteğimi gösterdikten sonra senin eteği gösterecem.
Benim etekten sonra sana hafta sonuna kadar müsade bakalım kendin gösterecenmi.
Varmı cesaretin?
Jelibon.
Eğleniyonuzmu gençler son günlerimi surfe adadım.
jelibon.
Şu altılıyı yazayım 13.45 den sonra devam ederiz.
Bakın 1-2 yi neye çevirecem eskiye nasıl bir dakkada dönecem dimahları şaşacak.
Jelibon.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri