şimdi noldu patronlar .... dipledimi 1598 gördük ....
![]()
şimdi noldu patronlar .... dipledimi 1598 gördük ....
![]()
2013,00
Bizi patlattın burdan dönersin artık. Lanet olası
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
yani ne olmuş oldu şimdi burada ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
vob su altını bir şortlada uçalım))))
jelibon hocam nerelerdesin? hui de yıkıma ramak kaldı bir el atsan ..... 25 şubat pazartyesi dolunay .... bu hafta altın ve gümüşte 20. hafta ya bu hafta yada gelecek hafta dip yapmalıyız değil mi hocam?
çift dip yaptı .. yükselen ... bu sefer .. olcak inşallah ..
2013,00
20 şubat 2013
31 ara papatyadan tam 50 gün sonra
sp kapanış 1530.
Pandalar komada.
Çökertmeciler altın düştüyle oyalanıyor.
ONLARIN TEZİ HER BOK DÜŞER İDİ.
SP 300 GÖRECEĞİNE TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEĞİNE ADIMLAR KALMIŞ DURUMDA.
AYULAR SALDIRIDA.
SALDIRSINLAR BİZ ALIŞIĞIZ.
SENİN PAPATYAN SP OLAN PAPATYAN 31 ARADA DİPLEYİP REKORLARI ALT ÜST ETTİ DİYECEKLERİNE ABUK SUBUK SIKIYORLAR.
BENİ BURADA HER DAKKA YAZI YAZACAĞIMI EKRAN SEĞREDECEĞİME SANANLARA DUYRULUR, BURADA ÖĞRETİLMEK İSTENİLEN ORTA UZUN VADE TRADEDİR.
BURANIN MÜDAVİMLERİ OLMAYANLARDAN BEYİNLERİNİN ÇALIŞMASINI BEKLEMİYORUZ Kİ MÜDAVİMLERİ OLANLAR PAPATYADAN BAŞKA BİR ŞEYE KEFALET OLMADIĞINI İYİ BİLİRLER.
GERİSİ İSE ALTINLA AY DÖNÜMÜNE BİRŞEYLER YAPIŞMAYA ÇALIŞILIYOR ASLA PAPTYA KADAR İDDİASI OLMAYAN VE KEFİL OLMADIĞIM BİRŞEY AMA ÇALIŞMASI KADAR ÇALIŞMAMASININ DA YARARININ OLDUĞUNU ANLAMAYAN SIĞ BEYİNLERE NE DENİRKİ? bU YAZDIKLARIM DENİR.
ÇOK BASİT BİRŞEYİ ANLAMAMAKTA ISRAR EDEN SIĞ KAFA.
AY DÖNÜM PENCERE BİTTİĞİNDE YÖN OLUR BU GERÇEKTİR, BU GERÇEĞİ KİŞİ YANLIŞ YORUMLAYABİLİR MANTIK BURDADIR YANILAN TARİH DEĞİL KİŞİDİR. BİZ BUNU ÖĞRETMEYE ÇALIŞIYORUZ, DİYELİMKİ PENCEREDEN ÇIKILDI VE TREND TERSE DÖNMEDİ BİLKİ TREND 15 GÜN DAHA AYNI YÖNDE GİDECEK DEMEKDİR.
BU KADAR BASİT VE EWDEN BAĞIMSIZ BİRŞEYİ KAFA ALMIYORSA ELBETTE YAPILACAK İŞ BURAYI TAKİP ETMEMEK.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ha bana dersinki kardeşim bu sistem çalışmıyor ya da zor. Zor olduğunu ben söylüyorum zaten.
Çalışıp çalışmadığını ikinci grafa bakarsan kolay anlarsın.
Sığ kafan alırsa. Pek sanmıyorum ama.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=35822
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=35823
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri