Gümüşün kısa vade direnci 32.50-33.00 (dün değdi) orta vadeli direnci 35.40-37.40 dir.
Jelibon.
Gümüşün kısa vade direnci 32.50-33.00 (dün değdi) orta vadeli direnci 35.40-37.40 dir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ha ha Gnome seninki nedir 2010 da tek başıma 100000 ine karşı blogu kapatıp voborsaya döndüm o günleri görseydin ama bu hayvan terlemiyor maalesef. Şimdi voborsamı var o zaman vardı asıl voborsa. VOBORSA AYULAR BİRLİĞİYDİ ÇALIDİPÇİLER. ŞİMDİ ONLARIN BAŞI 10000 PUANA STOP KOYUYOR HALA AYNI 30000 PUANDIR. BUNLARIN KADERİ DEĞİŞMEZ. TOPİC AÇSIN BUNLAR.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Nostalji 2010
http://www.voborsa.com/forum/showthr...ane#post259563
Jelibon.
en çok hoşuma giden efsane oldu.3 kere evlenip 4 kere boşanmış
![]()
usta kayahan yok piyasada akıbeti ne durumdaözlettirdi kendini analizlede bitse yine de analiz kısmı labirentin bir parçası
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
hayatını analize adamış kitaplarda meşhur bir vatandaş şuan yorumlara çıkıyor ismini yazmıyayım bir ara denk geldim biraz dinledim borsa 55 te iken 2000 puan daha çıkar diyordu başka yok diyordu 55 i nerdeyse 100 gelecek teprik ederim
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
2010 da ne oldu?
Jelibon.
3 ay sonra
http://www.voborsa.com/forum/showpos...postcount=6052
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri