gümüş günlükte haftalığı yukarı kesti bugün bu arada kaparsa
muhtemelen altında yarın kesecek yüksek ihtimal büyük kodamanlar ala geçti ağırlığı var
bir sonraki kademe 1670 1750 arası geçeçek ralli saymasak
ralli için asyadan 15 lik rakamlar lazım
gümüş günlükte haftalığı yukarı kesti bugün bu arada kaparsa
muhtemelen altında yarın kesecek yüksek ihtimal büyük kodamanlar ala geçti ağırlığı var
bir sonraki kademe 1670 1750 arası geçeçek ralli saymasak
ralli için asyadan 15 lik rakamlar lazım
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Şimdi vobda hatırlandığı gibi ben bir değer verince ya geçemeden ya da geçerek geri çekilme oluyor bu sefer tam değer 853xx idi ve ihlali yaptı bugün değil geçen haftadan yaptı bunu ve
geri çekilme de yaptı. Ardından geri döndü ve tekrar geçti. Kapanış bazında 85400 kritiktir ve net geçilip geçilmediği 2-3 gün takip edilmelidir, geçildiği net anlaşılırsa short pozlar stop olur. Net geçilmezse short kazanacaktır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hocam gümüşte ana senaryo değiştimi? indikatörünüz orta vade ala geçtimi gümüşte?
Gümüş ya kiss goodbyedır ya son bir düşüş var.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Aynı altın ve hui gibi.
Jelibon.
Bir arada olmuyor ayrı ayrı veriyorum.
Alternatif kiss goodbye sayımı.
Jelibon.
Ana sayımım.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri