jelibos abi dünün çökermecileri 10.000 cileri u100 120.000 endeksden başliyir şimdi
87 kadar bekleyecezmi abi kabız oluruz biterüz üwwww
jelibos abi dünün çökermecileri 10.000 cileri u100 120.000 endeksden başliyir şimdi
87 kadar bekleyecezmi abi kabız oluruz biterüz üwwww
Altında nasıl da sallıyo pala
10 dolar aşağı, 10 dolar yukarı
beklemek en güzeli![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
30 luk 1670 -1695 arası yarınki tarıma kadar tutabilirler münecimlik hissi
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
-----
nöbet tutuyoz ... duramadım kısa çalıştım biraz .. kapattım az önce 1677 ... ... ama gelcek .. 1672 .. civarları ...o zaman fulleyecem ....
2013,00
jelibon abi .. nerdesin .. patron .. sensiz olmaz ..... balıktamısın abim ..![]()
2013,00
1668 sert destek
1672,80 kırılmamalı
ama ben mesajı yazarken kırıldı ..
1672,75
h1 de 200 ema tutmalı
tutmazsa nanay
üstü halay
uuuleeeeee
altı üstü bi çay içmeye gittim ...
ne oldu
5 dakikada değişmiş dünya
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri