yeni moda pazartesi dibi...
yeni moda pazartesi dibi...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
1717 de benim gibi hissi davranıp erken shortlayanlar tekrar 1717 üstüne çıkıldığında stoplamalıydı . gösterge ise zaten hiç sat vermemişti .
1721 DEKİ İLK TEPENİN ÜSTÜNE ÇIKINCA DA FİBOLAR DEVREYE GİRDİ VE 1.62 MESAFE YÜKSEKLİĞE ULAŞINCA KAFAYA TOKMAĞI YEDİ . . .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
Yalnız bir süredir hep geceleri düşürüyorlar.
Y E S , WE CAN !!!
Ya coco abi bırak kırk yılda bir tutturmuşusuz burnumuzdan getirme .
Altın palası bana kıyak yapmış . Nasılsa bir yerden döneceğim bari bu şeker kardeşin dediği yerden döneyim demiş![]()
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
Günün sorusu;
Şimdi ne olacak?
1728 lerden tekrar aşağıya mı ?
yukarıya mı?
Yoksa yatayda tokatlama operasyonu mu?
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
25 ekim papatyası c düşüş b düşüşün c düşüşüdüdr.
Aşağıya borusal tarihte konulan etiketten beri d yukarıdayız.
Bitince e aşağı gelecek 1400 e veya hafif altına.
31 aralık yolunda oluşacak bu dipin tarihini bradley ve ay dönümlerinde arayacağız yani bilinmeyene gelecek.
Ardından 31 aralığa son ralli gelecek ve çöküş başlayacak.
Dün sp orta vadede flate çıkmıştır. d yukarıda olduğumuz için %0.8 ile gelebilecek olan al ewe göre fake olarak kalabilir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sp ala geçerse bu ala atlamayacağım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Eğer 25 ekim papatyası dip olarak kalırsa c düşüş tamamen bitmiş ve poz kaçmış olur ama sağlık olsun hala daha papatyaya karşı ew tutumum devam ediyor ve belki hatalıyım zaman gösterir.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri