Altında titrek titrek son bir girdi çıktı yaptım, küçük bir karla kısa yapıp kaçtım,
yok abi ben yarına kadar flatım
tırstım hakkaten
altın çok titrek geldi bana![]()
Altında titrek titrek son bir girdi çıktı yaptım, küçük bir karla kısa yapıp kaçtım,
yok abi ben yarına kadar flatım
tırstım hakkaten
altın çok titrek geldi bana![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
çıkan sonuç cuma ne yön yapıyorsa ona tersoluk yapmayacan.
geri kalan günler trade yapılabiliyor ama cuma yapılamıyor o kadar gün bekleyip cuma günkü deneme bu yüzden hüsran oldu Allahtan yakın stop ve 1/4 pozdu.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
15 lik alda 30 luk garantör beklemede
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Bide denenmiş yere barut atmamak gerekiyor pazartesi 169X zaten denenmişti, tepip sonradan satış gelince önceki yereyi kırıyor.
Bunun bir benzeri bi,r önceki hafta 172X de oldu, ilk denemede tepti ikinci de kırdı.
Şunu yapmak gerekiyor önceden destek olmuş yereye bir kere daha barut atmamak gerekiyor.
Ora zaten bir kere tepmiş ikinci kere tepmiyor ordan. Bir alta gidiyor.
Jelibon.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Satışla geçen son 3 ay dönümünde hikaye hep aynı.
Ay dönümüne yakın dipleme yapıyor -72 saatte sonra tepiyor ve ay dönümünde alçalan tepe yapıyor pencereden çıktığı an sert satış yiyor ve ay dönümüne yakın yine dipleme yaparak ay dönümünü tepeye getiriyor.
Mesela şimdi ay dönümü 13 kasım.
8-9-10 ekim dipleyip 13-14-15 tepeleyebilir.
Yanlız iki konu var.
1. Dolunay 72 saatten sonra dip yenileme seçim için kalmasın 2-3 günle bize fake attıysa çok bozulurum.
2. bu dönüm satışta 4 üncü dönüm 1 i yatay olmak üzere. 5 inci olmayabilir, 13 kasımdan yeni ayı dibe gelip ay sonu dolunayı yatay yada dibe gelip geri inverse döngü atabilir. yeni ay bir dip dolunay bir yatay ya da yükselen dip ve beklenilen ralli geciklemli başlamış olur.
Bu 1. inci şık olmasın hakkaten çok bozulurum.
Bu ay dönümlerinden bir şey çıkaracaksak en azından hadi geçtim dolunaydan artışı bari bize anlamlı dip ya da tepe versin, yani biz tahmin etmeyelim dipmi tepemi diye en azından pencereden çıkışı yakalayalım.
Bu bağlamda esasında ay dönümleri son 3 dönümdür pencereden aşağı çıkıyor. İşte aşağı çıktığı zaman alınan long zarar yazıyor.
Jelibon.
vix te al şartının 3, cüsüne gidiyoruz galiba![]()
dayanamadım 1683 buçuktan bir poz açtım long yönünde sl 1675 tp 1690 bıraktım
-----
Arkadaşlar pazartesi 12 kasım abd tatil,veteran günü tatili yazıyor takvimde ayrıca 22 si şükran günü tatili,hindistandaki festival ise 13 ünde başlıyor, 14 ü ara bradley ,kontrat bitimi ve dolunay( ve parçalı ay tutulması) ise 28 kasımda dikkat çeken tarihler bol bu ay....
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri