HALİL REÇBER @HalilRecber 2013 ONS ALTIN 1,350 DOLARLIK UZUN VALİ HEDEFİMİZİ 1,250 DOLARA ÇEKTİK..
twitterdan yazmış yeni üwwwwwwwwwwwwwwww
1650 den döner bence bu genç...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Benim kişiliğim burada kayıplar oluştuğu zaman sorumsuzluk yapmak değil ciğerim yanıyor
nutkum tutuluyor.
Defalarca yazdığım gibi burada kayıp kontrol edilmedikçe kazanç asla ve asla gelmeyecektir gelecekse de şans eseri olacaktır.
Çok basit olarak iki adet şey yapılmalı
1. Alım ya da Satım parçalı olmalı. Herro merro don gömlek asla olmamalı.
2. Stop olmalı.
Bütün hafta sonu boyunca cuma öğlenden beri bu konuya nasıl gireceğimi düşünmekle geçirdim ve içimden yazmak bile gelmiyor.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu oluşan durumda topiği kapatmayı düşünüyorum sonuç yoksa yazmak anlamlı değildir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1/4 ve 1690 stop sizi bu konudan korur ben yazmıştım demek ne bana ya da kime ne ifade eder bu saatte anlamsız kalıyor ama zararınızı 5 puanda tutmak kritik verilen yerede önemli yerede iyi bir fikir bence.
Trade nerden dönerin işi değil cuma da bu durumdur ve bir deneme de korunma ancak ve ancak maalesef stopla olabiliyor.
Jelibon.
ağa beni bundan evvelki gelen tarım dışı günü aldattı. hatırlarsan o günde 1793 lerdeydi verdi gelmeden evvel veri geldi 1780 e vurdu 1788 e lere bi salto tepti 1775 e tüpsüz daldı 1788 e topladı geri ve tekrar daldı 1775 e günü 1783 görüp 1780 kapayıp asya açılışında 1770 e kdr geldi. bu sefer ise hiç gecen seferki gibi tepmedi bile. aşşa merdivenden iner gibi indi![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri