yok ağa olacak belli. aynen dediğin gibi gideni almaya hiç uğraşmaya gerek yok giden gitti dicez.. üzerine bi çizgi çekicez ve kazanla verdiğimizi çay kaşığıyla toplamaya çalışıcaz...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
hesabı patlatmayız destekleriz o sorun deil pozuda taşırız da... 1750 ye vurupdan ordan yükselmesi var. bi burdan yükselmesi var...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
2/4 long devam yazıldığı gibi alındı 2 inci parça stop 1767.5.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
son oyun ben oğlum 1835 i gör ömür boyu veda edeceğim ekranlara... ömrüm geçti...
eğer sp eksi kaparsa bu grafta 3 ekim denilen yere 4 ekimi koyun.
Papatya kapanışla ilgilenir ve her zaman -1, +1 dir bazen -7,+7.
Elimizde 4 ekim kapanış yükseği var ve papatyaya 1 trade günü.
Önümüzdeki hafta yenilenmeyen her tepe 23 ekime düşüş potansiyeli taşır.
Yenilenen tepe ise 23 ekime yukarı potansiyeli taşır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altında da durum aynı dolunay 84 saatte tepe ve kapanış yükseği var.
Önüzmüdeki hafta tepe yükseltmezse yeni aya düşer.
Tepe yükseltirse yeni aya artar.
Yükseltmemesi inverse döngü demekdir.
Yükseltmesi bull döngü demekdir.
Bu hafta ağam yapacağını yaptı büyük puanları bana verdi sonunda da yapması gerekeni yapıp işi fikirsiliğe sürükleyerek maçın devamını haftaya bıraktı.
Haftaya devam ederiz.
Jelibon.
out 4 puan çilek pazartesi devam.
pazartesi tatilmiş amerika haftasonu bunu düşünecek halim yok ya hipodroma ya baraja.
jel.
ortalaman kaç?
jel.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri