aslında bu 1000 ciler hala nasıl konuşabiliyor anlıyoruz . işkembe geniş karşılayanda çok at atabildiğin kadar
aslında bu 1000 ciler hala nasıl konuşabiliyor anlıyoruz . işkembe geniş karşılayanda çok at atabildiğin kadar
dirence değdi.
kale dedik boru değil.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
aha küskü... vur aşşa vur aşşa
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
lets rock ne gün be.
he he.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
anam h4 stoch çalıştı miniden yıttık
noluyo simdi??? euro altını satınca avrupadan usd altında dustu.avrupada bırı batacak galıba...altın satıyo...
hehe altındır boru değil sinir minir tanımaz![]()
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
pozun yarısını kapattım
2013,00
başkası aldımı ny delleniyor.
ağa benim lan diyor.
Jelibon.
avrupada bırı batarken bozdu altını nakıte dondu.. fakat fed ole boyle para basıyor ki ne varsa alıyor.euro dolarda dusmuyor artıyor burdanda helıkopterın calıstıgı gorunuyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri