tsklr sayın fotomıdyat.....
mıy mıy oynuyup duruyo gıcık oldum ne tarafa patlıyacak bakalım...
tsklr sayın fotomıdyat.....
mıy mıy oynuyup duruyo gıcık oldum ne tarafa patlıyacak bakalım...
Uzman
patlama yukarı olur heralde belki draghiyle olur abd merkez bankası başkanı konuşcakmış bugün...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
evet 1570 öngörülen orada bekliyor olacağım patronun dediği gibi en iyisi izlemek
şimdi akenin bu fincan kulp bizim kombinezon.
yanlız bir gerçek var bu ancak ve ancak
dolunaydan yeni aya yüksemezsek olacak birşey.
yani döngü inverse olursa gerçek olabilecek birşey.
eğer döngü inverse olmayacaksa ve dolunaydan yani aya artacaksak (bunun ipucu dolunay 72 saatten sonra tepe yenilemedir mümkünse 84 saattetende sonra)
ortada ne kulp kalır ne kombinezon.
etek olur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
işte 1791.5 altı short üstü long.
Üstü kati stop. trusta dikkat.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ya etek ya boz ayı tabak-çanak ve fincanlar bastırın tam zamanı)
Ben çıkıyorum başarılar.
Jelibon.
bende markete bi 60 bin çalışır kulp için...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
2008 jason statham ın ölüm yarışı adlı filminde 2012 yılında amrikan ekonomisinin batacağı söyleniyordu. yalan-dolanla bugüne gelebildiler. patron dolara ölü dememiş olsa full dolar poza gözü kapalı girerdim. bu yüzden izlemek en iyisi iyi düşünce yarın tarımdışı iyi gelirse şaşırmayacağım sonuçta yalan-dolan. patronun verdiği tarihlere acaba dedirtiyor
şimdi kırdı...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri