Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
1790 üstünde kalamadı bu ben longum diyemi acaba?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
şu 2 ay hiç ekran izlemesem dünyanın en lük oteline gitsem yesem içsem konaklasam daha çok param vardı...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
ben resmen bittim arkadaşlar hakkınızı helal edin bu piyasadan çektim elimi eteğimi... para mara kalamadı bende...
10 u 9 u anlamam ..2000 isteriz .. tez zamanda
2013,00
1820 ye kadar ciddi cort düşünmem daha
ufak hesaplara yetişemediğimize göre tek taraflı olacaz kombineye yetişemeyiz
-----
jelıbon hocam ayıların ıstedıgı oldumu acaba dolunay 72 saat zırve gelmıs olabılır mı? yoksa kombınedemıyız?
hem vob hem forex sadece kalan 20 bin tl overall onda 1 e düştü nerdeyse. 1771 şort cumadan 1767 poz kapama. 1779 şort 1785 stop. 1789 long 1782 görüş ilave long. 1791 görüş vermeyiş ve 1775 stop. overall patlamış mısır...
BENCE.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri