jelibon reis olduda bu altın gecen cuma tepesini geçemedi yani 1787,60 ı gecemedi o zaman 26 ağustos dibi çalışmadımı diyeceğiz ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Geçmezse zaten öyle, geçerde sert geçmezse ve ilerde 26 sını alçaltırsa 26 sı dip değil demekdir.
Burada son verdiğim three olasılıkları sadece ve sadece düzeltmenin süreç olarak bana kısa gelmesinden kaynaklanmakta, bu da aklıma bunu getiriyor.
Aslında bunu ay dönümlerine göre bir yere koyamıyorum.
Zaman gösterecek.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
eğer altın bu gece kapanışı 1787,60 altında yapsın ondan alıncak büyük hırsım var. varım yoğum neyim varsa şortlicam hadi dün ispanya ile yürüdün bakalım bugün neyle yürüyecen...yıkılmadım ayaktayım...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
İşte o eteği çıkarmış ama yatağa kombinezonla girmiş azulu ayu ve yeni öküz bu hui mevsimsellik yüzünden kafama yatıyor.
Bunu ay dönümünde hiçbir yere koyamıyorum.
Koymam gerekirse şöyle koyarım.
3 ekim dip olacak ve bitecek düşüş, ya da 3 ekim tepe olacak ve kombine 25 ekime kadar sürecek.
spnin herhangi zirve yenilemesi ve 3 ekimden sonra zirveyi yine arttırması kombineyi ortadan kaldırır. Eteğe girer.
Ya direk etek ya önce kombine sonra etek.
Shortmu??? etek.
Shortmu??? kombine.
Kombineyse longmu??? etek. yeni öküze etek.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri