Olası 3 ekimden önceki satışta 3 ekim dip olur 25 ekim tepe olur.
Önce 3 ekime sonra 25 ekime bakacağız bakalım.
Jelibon.
Olası 3 ekimden önceki satışta 3 ekim dip olur 25 ekim tepe olur.
Önce 3 ekime sonra 25 ekime bakacağız bakalım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
3 ekime kadar burdayım 25 ekim sizin olsun.
Başarılar hafta sonu bakarız özellikle altında ewleri vermem lazım bir süredir veremedim.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ewleri vermesemde tüyoları bellidir sert kanalı kırış dalga 4 bitmiş olma ihtimali vardır. Bir kaç kez bahsettim. Teyidi 179X ve 180X tepesini geçiştir.
Tek handikap var bana çok anlamsız gelen birşey var yine daha önce bahsettim son 15 trade gününde altında sadece 3 trade günü artış kafamı kurcalıyor, öküz marketleri böyle olmamalı ve bu bana bir dalga B de olduğumuz düşündürüyor.
Jelibon.
Yani bir süredir D den çok 5 feza dalgası ya da 4 B yukarı içideyiz.
Jelibon.
Başarılar.
Jelibon.
aga bakıosun o metatrader de taksimetre gibi oynayınca kar zarar hanesi adamın eli ayağına dolaşıyor helede yok artık dahadamı gidicek filan diye başladımı hareketler ne oluyora bağlıyoruz hemen... sonra hesaplar patlamış mısıra dönüyor ya akşam üşenmedim hesapladım.58 bin dolar kaçırmışım vobda sadece 1 ayda cash 100 bin tl ya bu kaçanı alıcaz diye full giriyoruz oda terse sarıyor...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
bu adım başarısız olur ve satış gelirse 4 içindemiyiz yoksa c.2 mi bitti onun derdine düşecez
dolar bazlı 3.85 değdi.bu aynı zamanda .50 düzeltmeydi
dolar bazlı tamamız
dalga max 68700 üde gördük sayılır
şimdi gerçekten uğraşmam lazım
tatili bitireyim de bugün haftasonu detaylı bakayım
amma son durum 3 bittiği yönündeydi.4 içindeyiz demiştim
bugün 5 başladı hayırlı olsun dedik amma beceremediler
neyse haftasonu bakarız
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri