Şimdi sıkı durun.
Q3 Ü BU ALEMDE KİM YAZDI?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sadece 1 kere kim yazdı tam zamanında?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hani ewden anlamayın daha ne desin bir adam.
Grafla anlamayana
YAZIYLA
Q3 DÜNYADA 1 KERE VE ÖNCEDEN SADECE
JELİBONCADA.
Peki holele nasıl dalga geçtim?
Fed toplantısındaki q3 ü önceden verirken hole de bir mok olmazı nasıl yazdım?
Jelibon.
Holele geyik yapıp fed olağan toplantı için 1 hafta sonrasında q3 çıkacağı
DÜNYADA SADECE JELİBONCADA YAZILDI.
GERİSİ TIRIVIRI.
BURASI JELİBONCA.
yatırım konusunda jeliboncaya kadar kimseyi dinlemedim, evet başlangıçta burası da diğerleri gibiydi. sadece altın konusunda graf ve söylemleri anlamaya başladım tereddütlerimi basit denemelerle teyide gittim ve gördüm ki patron bu işi biliyor (anlamak baya zor oluyor patron dilin başlangıçta bir acaip). kısaca birinin benim yerime düşünmesi güzeldi. emeğine sağlık allah razı olsun. durumu deli yazsa da deli deliyi imam ölüyü severmiş . tekrar teşekkürler
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri