papazda hedefler verildi...short yapmak avg lerin arası kapanıp kesişmeden risk oluşturur (teminatlarınıza kuvvet...!!!)... >>> biraz sabır...şartlar oluşsun...![]()
papazda hedefler verildi...short yapmak avg lerin arası kapanıp kesişmeden risk oluşturur (teminatlarınıza kuvvet...!!!)... >>> biraz sabır...şartlar oluşsun...![]()
bu arada DXY > 80 kırdı > down![]()
el mahküm,
ölü paradan feraget edecekler gizli devalüasyon,
ki borsalar artsın.
seçim var.
macro
micro
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jelibon abeyim. topiğin hayırlı ola. güzel adamsın selam edeyim dedim.
beklentilerine gelince...
sadece arada dow a bakarım, oda SD 3.a yı bitirmek üzere, grafı sazan topice koyarım. SD 3.b düşse ve 3.c 11.000 de olsa, 4abc düşse ve son olarak 5abc 11.200-500 lere yakınsar sa...
yani ya tutarsa... işte o zaman ben de forex hesabımı aktive edip kısalacam SD 5.C.5 te...geyik bitti..
saygılar abey...
Sn jelibon,
dün 21:15 haber akışını çok iyi idare ettik....bunun neticesinde ASYA nın müdahalesi kaçınılmazdı....ne varki ''başarısız'' oldu (japonlar...!) uykumuzdan da olduk...EU da fırsat bilip spekulatif atak yaptı...sonucunda papazda makul teknik seviyelerine ulaşıldı (az bi yol kaldı) 22-24 eylül ...24 eylül tamamlayabilir...
Peki seçime rağmen president cycle ikinci yıl neden önce diplemeye gitmedi, sonuçta onun mevsimselliğinde bir şaşma var ana biz ona güvenmeyip kendi tarihimize güvenerek yönü bulduk.
Sebebi Obama nın yitik kredisi.
Obama mecburdu buna.
Makro
Mikro
Politika
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bakın temmuz diplemesinde dow yeni dip yaparken translar bunu onaylamadı.
Bunu o zaman yazdık.
Bu dow ve translarda sürekli konfirme her tepede her dipde bakılmalıdır.
Dün translar konfirmeyi verdi biraz geri kalmıştı korkmuştum.
Bu demek değil daha yükselirler Dow teori al sinyali devam ediyor ve konfirme oluyor demek.
Piyasada %20 satış mini crash geçen düşüş 1220-1011, %20 ye ulaşamayınca sat sinyalini vermedi.
eee %20 yi geçmeyince iyi bir alım yeri olmuş oluyor.
Jelibon.
vob ta mc geliyor.
geliyor geliyor mc geliyor
hahahahaha
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
geldi kritik yere.
64500-64730.
Üstünde 65000-65200.
Altında 63400-63800.
Jelibon.
evet 82.000 oleyyyy
mc nerde kaldı yahu.yoksa yanlışmı hesapladım.neyse kurum arar yarın nasıl olsa
gitsin nereye kadar giderse
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri