Ve bugun 45 alan 88 e 43 puan bir gunde aradaki mesajlarda banttan cikilacagi bahsedilmisti elbette dolunay ardina yukari olacagifa biliniyordu.
Bana kimse vix bb disinda altin dolunayda dipde short bahsetmezin bir daha 2500 sayfa silinenlerle 2650 sayfadir
Bir tek sayfa hikaye anlatmadik burada.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bugün hayatımdaki en rezil günü yaşadım... saat 16.00 a kadar film izledim. tam 16.00 gircem piyasaya... 1659 şortladım 1650 kapattım. sonra elektrik kesildi vını takıp bağlanana kadar 1.5 dakika geçti sadece 1670 yaktı altın geceye full + full long girme niyetim vardı onsda. neyse dedim gevşedi 1665 e buna da şükür alırız dedim o an borsa kapandı spot 3o 82645 i görünce vobda direk ekim vade endeksi çizdim 82675 i. Nasılsa yeni vadede 200-300 kapanışda yukarı çizer bende malı veririm altın ons long girerim diye düşünürken çıktı bi vatandaş ekim vade endeksi -300 makasla bastı sap gibi kalakaldım elimde endeks longlarla. altın ise 1692 olmuş pazartesi belki 1715 olucak velasıl kelam kaçırdığım para tam 1o bin amerikan doları. bir hesabım vardı orda tam 1591 maliyetli 100 ons altın vardı vobtan ne olursa olsun asla bozmayacaktım onu. bayram tatili girince araya 1615 bozmuştum. velasıl kelam hayatımda yaşamak istemediğim ender günlerden biriydi bugün...nefret etmeye başladım tatillerden. Birde diyorlar kurban bayramı 10 gün tatil olsun...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
kral izin ver heykelini istinyeye dikeyim....izin ver heykelini altın borsasına dikeyim...bu alem ne dediyse olanını görmedi...bu alem 53.9 da 67 diyeni görmedi....bu alem kontratla bu kadar dalga geçip kontratı en tepede uğurlayanı görmedi....izin ver kral heykelini dikelim....ne denilse az....avcıları groke ettin....tebrikler....
hocam eger altın ve gumuste D olursa gelip elınden opecem...
hocam bırde altın ve gumuste yapılan veya yapılacak 5 son 5 mı olacak?altın gumus rasyosu son 5 lerde 16 ya kada dusmus acaba o 5 demıyız?
aurelionun 2milyon usd sine kaynak bulmuşlar
Beşiktaş TKBL'den çekildi
hurriyet.com.tr
31 Ağustos 2012
Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, 2012-2013 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nden çekildiğini açıkladı.
Maddi zorluklar ve sponsorsuzluk nedeniyle yaz boyunca transfer yapmayan Beşiktaş, ligden çekilmeye karar verdi.
Beşiktaş’ın basketbol şube sorumlusu Abdullah Sözer ise hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;
"Evet çekildiğimiz doğrudur. Aslında dondurduk. Erkek takımımızda güçlü bir kadromuz var, bu sene Euroleague'de mücadele edeceğiz ve hedefimiz şampiyonluk. Bu yüzden bir çok transfer yaptık. Bu sene tasarruf yılı bu yüzden boşa harcama yapmıyoruz. Takımımıza imzaları da attırmıştık. Aslında devam ediyoruz demek de çok kolay olur ama biz bütün eleştirileri göz önünde bulundurarak böyle bir karar aldık. Ve bu kararla 2 milyon dolar tasarruf sağlamış olduk. Bu sene Beşiktaş'ın milat senesi. Kulübü tekrar ayaklar üzerinde duran bir hale getirmek için bu tür tedbirler almak zorundayız. Mali olarak bu sene iyi bir kadın basketbol takımı kuramayacaktık. Biliyorsunuz hem kadın hem de erkek takımlarımıza sponsor bulamadık. Bu yüzden kadın takımımızı ligden çektik."
Ne oldu çıktımı q3
Beklenildigi gibi çıkmadı
İkinci şık gercek oldu
Gerisi tiriviri hole tiriviri
TF çukuru gercek bkz fener Bursa Trabzon
Sagolsun Demirören sayesinde son 5 yılın avrupadaki tek turk temsilcisi Bjk out oluncada digerlerinden anca bu kadar
Allahtan fb on eleme oynamıyor UEFA da.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jeliboss ... abi altın graf güncel .. d tepesi yereleri nereler uygun olur ..
![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri