ALTINGÜNLÜK.
jELİBON.
ALTINGÜNLÜK.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
haftalık siliver.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
siliver günlük.
jel.
Benden bu kadar,
Akıllı olun,
1000 den 2000 e hergün short çekenler, hala short çekiyor hedef 1000 miş.
Bu doğaya aykırıdır.
Onların suratını esas 5 de göreceğiz.
Balonmuş peh palavra.
Jelibon.
17 ağustos 72 saatte gümüş ve hui beklenildiği gibi tepede.
Altın az geri kaldı.
Jelibon.
32 adet graf yaptım, ne görüldü ne duyuldu, kimse tutamadı.
ALAYINI BİÇTİM.
BAYRAMDAN GELİN VE TEŞŞEKKÜR MANYAĞI EDİN BENİ.
BİR SÜRE DE GÖRÜŞMEYELİM MÜMKÜNSE.
Jelibon.
Milletvekili dağa kaldırıldı, diğer milletvekilleri pkk ile kucaklaştı, bugün 2 şehit var, gaziantepte patlama.
Durmak yok yola devam.
Son 50 yılın en aciz hükümeti eli kolu bağlı olanları film sanıyor.
Açılıyor.
Açıl bakalım.
Jelibon.
Kimse bana dış güçler falan masal anlatmasın,
T.C de hükümet yoktur.
Jelibon.
Tansu Çiller bile bunlardan iyiydi.
Krizimiz vardı ama çocuklarımız nerde ölecek derdimiz yoktu kafamızda.
Jelibon.
Bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum , cahilliğime veriniz .
Altın da 5. Dalga başladığında endekslerde sert düşüşler mi beklemeliyiz ?
Eğer endeksler 3 ekime artmaya devam ederse bu altın ın 3 ekimden sonra mı sert yükseleceğini gösterir ?
Yok endekler 3 ekime düşüpte sonra çıkışa geçerlerse altının bir an önce 5 başlatıp 3 ekimde de 5. Dalgayı bitirmesi mi gerekir ?
( bu ikincisi bana mantıksız geldi . Altında 5 başlarsa hemen bitmeyecektir ; lakin 3. Dalga uzatma yaptıysa 5. Dalganın başarısız 5 olma ihitmali varki bu da 1900 leri geçemeyeceği anlamına gelir . Ama tabii 5. Dalga başarısız olursa )
Y E S , WE CAN !!!
altın ve gumuste benım merak ettiğim bu neyın 5 i?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri