Fakat çok adaletsiz bir sistem, %1 ile 50 koltuk fazla alıyorsun sırf ilk partisin diye.
Yunanistanda koalisyon hükümeti tüm hızıyla yolda, yogilere babalar günü darbesi.
YOGİLER BABALARDA.
NE İŞLERİ VARSA TERSTE.
Jelibon.
Fakat çok adaletsiz bir sistem, %1 ile 50 koltuk fazla alıyorsun sırf ilk partisin diye.
Yunanistanda koalisyon hükümeti tüm hızıyla yolda, yogilere babalar günü darbesi.
YOGİLER BABALARDA.
NE İŞLERİ VARSA TERSTE.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Elbette Jelibonca kolayca çözdü işi.
Hem ewden hem vixden hem 12 haziranın geçilmesinden kapanış bazında, çok yerden uyarımızı çektik
RALLİ
diye.
Ve ekledik poz alırsanız vix bb değişini ya da setupunu bekleyin diye.
Ben Jeliboncayı takip eden kimsenin haftasonuna short kalmış olabileceğini sanmıyorum.
Kalmışsa da burayı takip etmesin.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
abı ne dedık
FEDA
anlayana
Jelibon.
Jelibon.
Canımız Beşiktaşımıza FEDA.
Feyyaz Fenere gideceği gün tsyd kupası maçına yetişecem diye 200 le ön lastik patlattım temde 6 taklanın içinden çıktım.
Biz varız Beşiktaşa hiçbirşey olmaz.
Çarşıyız biz Çarşı 100 yıllık tarihi en büyük olan kulubü taksim kadköy meydan kavgasından 3. plana atanlara inat Beşiktaşı 70 lerin sonlarından 80 lerin başındanitibaren ikisinin arasına Çarşı sokmuştur. Peki Çarşı olmasaydı?
Gerisi Hikaye.
Jelibon.
çArşı olmama gibi bir durum yoktu.
Beşiktaştaki kasap, balıkçı, köfteci, 90 lık nine, hasbi, kazan, havuzlu
Beşiktaş bir semttir.
Türkiye liglerinde ki tek semt takımı.
Ne ufak bir burundur adı sonradan konulmuş,
Ne Beyoğlunun un ufak bir parçası.
Hiç düşündünüzmü neden Üsküdar, Kuzguncuk Beşiktaşlıdır?
Neden Ali Sami Yen Stadının Mecidiyeköyünde Beşiktaşlı Galatasarylıdan fazladır?
Ben düşündüm.
Beşiktaşı deniz manzaralı karşıdan görüp Beşiktaşı tutmamak mümkünmüdür?
Köylü hikayesi ayrıdır, Mehmet (Hala inanamıyorum, neyse sen bir kupa gördün baskette birde ben gördüm şimdi, ama sana yakışırdı bana değil) Musatafa, Veysel, hadi tutun başka takımı mecidiyeköyde, yiyorsa.
Jelibon.
Aylık sayımdan başlayalım.
Jelibon.
hocam sankı kasımda zırveyı gorup oradan dusus meydana gelecek...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri