Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi buraya kadar anlatılan şu:
Kısa vadeli bir düşüş öngördük ewde geçen hafta başı için.
Tam tersine önce çift tepeye gitti ve düşmeye başladı.
Sonuç aynı yere vardı. Ufak bir yanıltmaydı ama ew haklı çıktı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
4 nisanda,
oluşan bu durumu aşağıdaki linkte zaten özetlemiştim.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=25324
Jelibon.
Şimdi geçmiş bir arada hepsi.
Bugün hariç bugünkü yazılar yok.
Jelibon.
Şimdi geçmişte yazılanlar toplu. Geçen hafta sonu önce çekilmeli dedik, tersine çift tepeye gitti.
Sonra çekildi sonuç aynıya geldi.
Ayın 4 ünde kanllarla stoplarla uyardık, 5 inde ewle veriyi bildik.
Orta vade 4 de flate çıkarak korudu.
Bundan sonrası gelecek yazıları yani bugünden itibaren yazılanlar ve ewin grafa konması.
Jelibon.
Jelibon.
Şimdi ewlere gelelim.
Arada 23 dipmi 26 tepemi grafı, fp ve equinox yazıları, ve kanal çizimleri bir daha tekrarlanmamıştır. Taa bunların hepsine dönmeye gerek yoktur benim için, bu topictekilerin onları bildiğini kabul ediyorum.
Jelibon.
Yarım-bir saat okuma payı bana da bakkala gitme payı sonra devam.
Jelibon.
1398-1398 son iki kapanış sert hareket gelecekti.
Tıpkı çarşamba satışından önceki yataylar gibi iki yatay kapanıştı.
Sert hareket kapalı olduğundan futuren öngördüğü şekilde oldu.
Eğer cuma kapalı olmasa yön bilmezdik, cuma kapalı olunca future açık olunca bize yatayın ardına yönü cumadan verdi zaten.
Çarşamba satışı ardına perşembe yatay artı sıfır olur cuma önemlidir demiştim.
Cuma kapalı olduğundan bu pazartesi ilk trade günü yani önemli gün tıpkı çarşamba gibi tam 90 lık değil ama 90 a yakın satış günü.
.40 % sata çıkarır orta vadeyi demiştim, %1 satış geldi orta vade spde sattadır artık.
Nasdaqda bugün 7 marttan sonra ilk defa flate çıkmıştır. %.40 düşüş sata çıkarır.
Jelibon.
Gelecekte ikisi uyum yaparsa birbirini daha çok teyidler.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri