Hui nasdaqa göre nasıl underperform etti?
Jelibon.
Hui nasdaqa göre nasıl underperform etti?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hocam sen ne beklıyorsun altın ve gumuste e mı daha mantıklı yoksa 2 bıtırdık mı?2 nın bu kadar kısa olması da garıp en az 0.38 cekılmesı gerekmez mı?
Hui mevsimsellik.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bir mevsimselin garantisi yoktur hatta altın kağıtlarında bir süredişr huzursuzluk var altına göre.
Yani burada bu düşüş mevsimselliğin erkene alındığı anlamına da gelebilir tam tersi olarak
Bir mevsimsel çalışmadımı kontra terse sert de olabilir.
Ya ya ya çok sık kullanmak iyi değil. Ama şartlar itiyor.
Nasıl yenecğiz bunu?
Huide mevsimsel çalışırsa martın ilk-ikinci haftasına bir yukarı ardına olumsuz bir mart ayı olması lazım.
Martın ilk yada ikinci haftası tepe girerse huiden 1 ay uzak durmak gerekir.
O zaman yeni alım mart sonu nisan başı olacaktır.
Jelibon.
Burada kısa vadede anahtar 21 72 saatlerden 15 gün sonraki ay dönümüne huinin ne yapacağıdır?
Yukarı olursa altında yukarı olacaktır.
Aşağı olursa altında aşağı olacaktır.
Aşağı olursa 480-500 e dikkat edilmeldiir.
Yukarı olursa mart ilk hafta-ikinci hafta gelecek tepeden sonra yeni alım nisan sonu mart başında düşünülür.
Aşağıdan altın almış varsa mart ilk iki haftası relaize iyi fikirdir.
Tersine düşüş 21 72 saatten sonra gerçekleşirse 15 gün longdan uzak durulur.
Jelibon.
Bugün Altın
Dirençler 1736-1744 ve 1749-1759.
Destekler 1716-1722 ve 1695-1706.
Jelibon.
23 mart altın gümüş kontrat kapanışı.
Jelibon.
usta gram hesabına göre buralar dip görünüyor martın 10 veya 15 ne kadar yeni bir tepe gelmesi lazım zaman olarak bana göre dip bitmiştir
nısanın sonuna kadar dusermıyız?
Bu hafta altın
Dirençler 1737-1744 ve 1755-1767 ve 1799-1822.
Destekler 1701-1715 ve 1675-1688 ve 1648-1657.
jelibon.
3 döngü yukarı ardına 1 döngü range trade.
21 72 saatlerde yeni döngü başlıyor.
Range 1700-1765 arasında.
Bu 15 günlük yeni döngü bu rangeden bizi dışarı çıkaracak (çıkarmazsa zor trade olur).
Çıkardığı zaman döngünün bitim gününe aynı yönde olmak gerekir.
Bunun için kilit rakamlar yukarıda yazılı.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri