Sp.
jelibon.
Sp.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Görüldüğü üzere dow teori konfirmasyon gelmedi, son sp tepesine tran eşlik etmedi.
Ve ardına trans alçalan dip yaptı.
Sonradan etme şansı vardır ama olumsuzdur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Vix.
Jelibon.
jelibon abi selamlar
Bilirsin seni 2009 dan beri takip ederim. son bir yıldır ihmal ediyorum. Sadece grafiklerine bakabiliyorum. yorumlarındaki ince noktaları özümsüyerek okumaya çalışan arkadaşların çok istifade ediceğini düşünüyorum. Dowu senin kadar tutarlı sayan şimdiye kadar olmadı. 2011 de haksız çıkacağını sandım ama yine haklı çıktın. Tebrikler. Takipçilerinin kıymetini bildiğini umuyorum. Bu vesile ile selam vermek istedim. Bol kazançlar
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri