8-9 tepe
14 dip
7 mart tepe olacak gibi
bende öle düşünmeye başladım
8-9 tepe
14 dip
7 mart tepe olacak gibi
bende öle düşünmeye başladım
usta crash ev sayımınızda
b ile d önemlidir diyebilirmiyiz
d -b nin altına inerse ozaman crash ihtimali yükselir
Ona vakit bulunca geniş bakmam lazım.
Bakın gelişmektekiler için bir sayım verdim.
Yine abd ayu sayımı verdim. Öldü canlı heycanlı.
Tr nerde? Öldürdümü, dax nerde öldürdümü?
Bunlarda ölmedi.
Bunun için burada bir ayrışma olduğu kesin.
Henüzde bunu tam çözmedim.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yani,
Tr ve dax bu abdye geçde olsa uyacaksa,
bunlarda zirve yenileyecek.
Uymazsa sayımlar ayrışacak ve 2 yukarı ardına 3 aşağı gelecek.
Bunu piyasa vermeden kimse alamaz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Mavi olsa bunu çözerdi, yok ortada.
Jelibon.
Bu dünyanın abdden sayımda ayrışması:
Bakın abd %20 düştü, alayı diğeri daha fazla düştü,
Bu öyle durup dururken olan birşey değil.
Burada spekülasyon yapılabilir.
Bir israil sayımı verdim.
Neden farklı abd ve dünya?
spekülasyon yapabiliriz bu konuda.
orta doğuda savaş, özellikle israili içine alan,
dünyaya astreoid çarpması,
güneş fırtınası,
dünyanın ekseninin kayması,
bu tip birşeyler olabilir 2012-2013 de.
Jelibon.
usta papatya sp içindir yazmıştınız
emtialar için geçerli değilmi geçerliyse arada kaçgün farklılık olabalir
birde sayın sazan çözmüştür oni elbette.
Gölü iyi yemlemek lazım.
jelibon.
Allahın tokadı yok.
Bir gün dedikki son yogi buffalo olacak.
Roubini hisselerde ralli bekliyor
Nouriel Roubini,iyimser davranaranak hisseler ralli yapacak dedi.
DÜNYA BORSALARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...
Wall Street Journal gazetesinin haberine göre ekonomist Nouriel Roubini,Fed ve Avrupa Merkez Bankası'nın son hamleleri, önümüzdeki 5 ay daha hisseleri cazip bir yatırım aracı yapmaya devam edecek.
Kriz kahini Roubini'nin birçok kişi tarafından hisselerde en çok düşüş öngören kişi olarak görülmesinden ötürü yatırımcılar, Roubini'nin açıklamasının ardından büyük ihtimalle hisseleri satma zamanı olduğunu düşünüyor.
Roubini'nin hisse senedi stratejileri direktörü Gina Sanchez, ağırlığın hisselere verilmesini, özellikle de teknoloji sektörleri gibi alanlara yönelmesini tavsiye ediyor. Sanchez'in öngörüsünü yatırımcıların para kazanmak için birçok zamanı olacağını belirterek tamamlıyor.Ancak Wall Street Journal, aynı zamanda Roubini'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yolladığı mesaja da yer vererek, kriz kahininin, rallinin birkaç aydan uzun sürmesini beklemediğinin altını çiziyor.
Diğer yandan Roubini, o kadar da iyimser değil ve yılın ikinci yarısında hisse senedi piyasalarının düşüşe geçerek, yılı 1300 puan seviyesinden, şu ankinin yüzde 3.6 aşağısında kapamasını bekliyor.
Business Insider'da ise Seabreeze Partners Management'ın kurucu başkanı ve hedge fonu yöneticisi Doug Kass'ın Her şeyi satın, çünkü Roubini yükseleceğini söylüyor ifadelerine yer verildi.
Bu roubiniyle gayhan başabaş gelir ters indikatörlükte.
Korktum valla şimdi.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri