Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sonuç:
Altın kağıtları için,
1) Büyük endeks düzeltmelerinde yani sp düzeltirken, altın kağıtlarıda buna uyuyor.
2) Altın kağıtları, altının major rallisinin sonunda, zayıflık yaşıyor.
1. madde sık olan bir durum ve
Sp paniğinde altın kağıtlarıda düşüyor.
Altında genelde buna uyum sağlıyor.
2. madde az olan bir durum ve bu her zaman normal değil. Yani her zaman olmaz.
Gelecekte altın kağıtları, altın rallilerinin sonunda, aşırı alımda olabilir. Sebebi aşırı spekilasyon olabilir. Özellikle altın öküz piyasası geliştikçe ve daha çok parayı yatırımcıdan kendine çektikçe.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sonuçta Altın kağıtları, altın fiyatlarıyla ilişkide zaman zaman grafikleri uyumsuz olsada.
Bunun en büyük örneği 2009 dibinden altın kağıtları sayesinde çıkmamızdır.
Altın kağıtları krizden çıkan ilk sektördür sebebi ise altının herhangi başka enstrümandan panikte sağlam durmasıdır.
Altın uzun vadeli öküz piyasa devam ettikçe, altın kağıtlarıda spden dolayı yediği satıştan kurtulacaktır.
Jelibon.
Toparlama.
Bugün çöküşçüler ayu ırkı (gayhangiller) çöküşte altını unutmuşlardır.
Altının endekslerdeki ağırlığını bilememişler ve asrın hatasını yapmışlardır.
Evet bu piyada sıfıra giderdi.
ALTIN OLMASA.
Jelibon.
Ne oldu E/D peh palavra rallisi.
1.50 ler havalarda uçuştu geçen hafta tvde.
Jelibon bir dolar bulldur.
Alayına İsyan.
Geçici.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri