jeliboss hörmetler ....
rınningsel bi üçgen beliriyor .... kırılım fikir verecek bana ...
![]()
jeliboss hörmetler ....
rınningsel bi üçgen beliriyor .... kırılım fikir verecek bana ...
![]()
2013,00
görüyorum fakat inanmıyorum ... ignore ..... şimdilik ....
![]()
2013,00
İyi Pazarlar dostlar.
Seçimin beni bu topicte ilgilendiren tek yönü borsa açısınandır.
Türkiye Cumhuriyeti Borsası bu seçimi satın almamıştır.
Türkiye Cumhuriyeti Borsası seçim sonucunu bilmekle ünlüdür.
Borsa seçim yerine yurtdışıı konjektürle birebir hareket etmiştir.
Bakalım bu sefer de bilecekmi?
Seçim tahminim eğlence amaçla olup Akp'nin sandalye kaybını beklemekteyim.
Chp'nin %30'u aşacağını, Akp'nin %40-42 alacağını, Mhp'nin %12-14 alacağını düşünüyorum. Eğlence amaçlıdır bu tahminler.
Ne mutluki Büyük Önder Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyette bu millet neredeyse 100 yıla yakındır seçiyor ve seçiliyor.
Arap ülkelerin durumunu gördükçe Atatürk'e olan inancım sevgim saygım katlanarak artıyor.
Atatürk hakkaten bir liderden öte bir devrimci, bir kahin ve ayrıca yüzyılların tek ve en büyük lideridir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Geçen hafta perşembe tepkisine dikkat:
1291 rangei -7,+7 puanı geçemeyiş ve
1261 rangei -7,+7, 1268 cuma düşüğü.
Ara yok tak tak olayı.
Bu rakamlar değişmeden aylardır burada.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Vix ve vxn son hali.
Bu düşüşün loserı nasdaqdır.
Dikkat edin vix bb dışına geçmişte yakında çıkarken ama 3.üncü şartı ala getirmezken,
vxn en son all bb dışından sonra hala daha üst bb dışına çıkamamıştır.
Yani vix için 2 şart tamam olsada3. şart beklensede, vxn için 3 şarttan herhangi yerine gelen yok.
Bu düşüşün en çok yüzde kaybedeni nasdaqdır, bu da beklenilen bir durum nasdaq borsası amerika için dowdanda sp dende önemlidir.
Teknoloji yüzyılında service sektöründe Amerika, ne işi var industry ile sonuçta.
Nasdaq toparlanmadan hiçbirşey toparlanmaz.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri