Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Allah sizlerden ve veda mesajıma teşekkür eden etmeyen voborsadaki herkesden razı olsun.
Haftasonları ve önemli günlerde yazma kararı aldım.
Burada para içinde mücadele var ve yazdıklarım kişilere birşey veriyor onu anladım, bu mücadelenin içinde olmak yakışır bana.
Jelibon.
Vix vix vix.
BB üstü aldırmıştı, yazmıştık.
Taa oradan BB altına geldi bugün.
Bu bir satmı?
Bu çok önemli.
Buna bakacağız haftasonu.
Jelibon.
Burada alıntılamadığım mesajlar var, onlarıda alıntılayacağım haftasonu.
Hepsini bir anda yapamam.
Burada anahtar 11'i. Eksisi artısı.
Tarih için en zor oluşum olası bir üçgen veya wedgedir.
Buraya bir etiket koyacan üçgense çevresine bir sürü abcde koyarsın.
Bu zor işte.
Ana tarihte en zoru böyle kompleks yapılar.
Anlatacağım.
Jelibon.
Hocam bu kadar bilginiz var-bizler bu kadar ihtiyaç duyuyor-ken geri dönmeniz çok mutlu etti beni..
ayrıca bunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim..bilginin zekatı böyle oluyor belkide..
ben de yeni topiğime ilerlemek için devam ediyorum..12700 rakamı ben de de ilk direnç..sonrasında yön 132xx
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Armstrongun 10 yıllar önce belirlediği şekilde altın hareketine devam ediyor.
Sarı kutucuktaki nota dikkat aynen geldiğimiz nokta bu şu an.
Nisan-Haziran ayına dikkat çekilmiş altın için.
Goldman Sachsın geçen haftaki riski azalt zamanlamasına dikkat.
Takip ediyorlar bunu demekki.
Jelibon.
Naptık geçen hafta?
Olası cycleı verdik ama çalışmayabileceğini vurguladık.
Short yok, bekle gör dedik.
Gördük.
Tepe yenilendi cycle patates oldu.
Bir trader kırım kadar kırım sonrasını gözlemlemelidir.
Kırım sonrası backtesi ve ardına yeni bir zirve daha yönün hala yukarı olduğunu ve cyclın çalışmadığını göstermiştir bize.
Jelibon.
Altında ve gümüşte burada iki tür tarih olayımız var.
İlki yukarıdaki graf ay durumu grafiği.
Yeni ay ve dolunay bize olası güçlü dönemi ve güçsüz dönemi veriyor.
Ralli piyasada güçsüz dönem patatese çıkabiliyor.
Güç Cycelei rahatlıkla gerektiğinde patates ediyor.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri